A 19 éves válogatott játékosnál pénteken diagnosztizálták a daganatos betegséget, kezelése várhatóan már a jövő héten megkezdődik.

Pénteken nem sokkal dél után Gereben Lívia szülei értesítették a KSC Szekszárd vezetőségét, hogy az elmúlt napok orvosi kivizsgálásai szörnyű eredményt hoztak: Livinél az akut leukémia egyik típusát diagnosztizálták. A fiatal játékos még aznap este bekerült a Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szent László Telephelyére, ahol – további vizsgálatokat követően – várhatóan már a jövő hét első felében megkezdik a kemoterápiás kezelését.

– Mellbe vágott minket a hír és igazából azóta sem tudunk felocsúdni belőle – nyilatkozta honlapunknak Szabó Noémi. – Livi nemcsak egy végtelenül pozitív személyiségű ember, de fiatal kora ellenére elképesztően nagy küzdő is. Biztosak vagyunk benne, hogy a kosárlabda pályán kívül sem adja fel és sikerrel fogja megvívni élete legnagyobb harcát. Livi a mi kis KSC-s családunk egyik középpontja, úgyhogy ebben a nehéz helyzetben is mindenben messzemenőkig támogatni fogjuk Őt és a családját. A klub összes játékosa és dolgozója nevében nagyon sok erőt kívánunk Neked! Mi mindig ott leszünk Veled, gyógyulj meg Livi! – zárta a jelenleg a pécsi kadett országos döntőn tartózkodó szakmai igazgató.

Természetesen amint a család további tájékoztatást ad Livi állapotával kapcsolatban, azonnal beszámolunk róla.

Bár eddig is elképesztően sok üzenetet kaptunk, kérjük, hogy a KSC Szekszárd Facebook oldalán mindenki egy hozzászólással biztassa Livit a gyógyulásban!

Gyerünk, Livi! Ne add fel!