Hat év után ismét az Atomerőmű KSC Szekszárd játékosa lesz Zele Dorina. A 28 éves válogatott bedobó egy évre kötelezte el magát hozzánk.

A jövő évi szezon első új igazolása Zele Dorina, aki 2011 és 2014 között már volt a klubunk játékosa. A 185 centi magas válogatott játékos így nem ismeretlenül csatlakozik hozzánk, hiszen a KSC-ben Bálint Rékával, Studer Ágnessel, Studer Zsuzsával és Theodoreán Alexandrával is voltak már csapattársak.

– Reményeink szerint egy nagy visszatérővel sikerült megerősítenünk a magyar magot – nyilatkozta Szabó Gergő ügyvezető elnök. – Zele Dorinát senkinek sem kell bemutatni Szekszárdon, hiszen három szezonon át erősítette a csapatunkat. Személyében egy rutinos, nagy szívvel megáldott, végsőkig küzdeni képes válogatott játékos sikerült megszereznünk. Biztos vagyok benne, hogy Djokics Zseljko keze alatt és a mi közegünkben nagy dolgokra lesz képes, és hozzásegít minket a céljaink eléréséhez – tette hozzá a klubvezető.

A DVTK-val tavaly bajnoki ezüst- és Magyar Kupa bronzérmet szerző játékos izgatottan várja a visszatérést: – Örülök hogy hosszú idő után újra Szekszárdon játszhatok. Nem titkolt célom, bajnokságot szeretnék nyerni, és azt gondolom, hogy ehhez itt minden feltétel adott. Várom a közös munkát, és nagyon remélem, hogy sok boldog pillanatot tudunk okozni a szurkolóknak! – nyilatkozta honlapunknak Dorina.

Kép: MKOSZ