Szombaton a Kaszások Akadémia adott otthont a B33 U18-as és egyetemi bajnokság országos döntőjének, ahol a KSC Holcz Rebeka, Németh Lili, Sámóczi Zsófia és Sinka Noémi összeállítású junior csapata veretlenül aranyérmet szerzett.

Szombaton, 2021. június 19-én került megrendezésre a B33 országos bajnokság junior és egyetemi korosztályos döntője, melyre egyesületünk lányai is kvalifikálták magukat az elmúlt két forduló kitűnő eredményeivel. A döntőig három mérkőzésen nemhogy legyőzni, de igazán megszorítani sem lehetett a KSC fiataljait. Az MTK és a két miskolci sportiskolás csapatot könnyedén verték Studer Zsuzsa tanítványai, viszont a döntőben a ismét az MVSI B-csapata volt az ellenfél, akik tanulva az előző vereségből, sokkal jobban megszorongattak minket, ám a végén döntött az akaraterő- és a tudásbeli különbség. Védhetetlen betörésekkel, több támadólepattanóval, és remek helyzetkihasználással sikerült átvenni a vezetést, és megőrizni azt a lefújásig.

Külön öröm, hogy a csapat sikere mellett Sámóczi Zsófia az egyéni büntetődobó versenyt is megnyerte, hiszen 10/10 mutatóját senki nem tudta felülmúlni.

Az aranyérmes csapat tagjai: Holcz Rebeka, Németh Lili, Sámóczi Zsófia, Sinka Noémi és Berekali Petra (2. forduló).

Studer Zsuzsa (edző): “Az első B33-as fordulót 2021. május 30-án játszottuk Budapesten, ahol sikerült öt meccsből az összeset megnyerni, így mi lettünk a forduló győztesei. A másodikat június 12-én játszottuk, amikor nem tudtunk teljes csapattal menni, mert Holcz Rebekának volt egy apróbb sérülése, és nem szerettük volna, ha esetleg rásérül, ezért Berekali Petra jött el helyette. Szeretném Petrát külön kiemelni, mert csapatunk egyik legjobb embere volt, és sokat tett azért, hogy megint döntőt játszhassunk. Sajnos nem sikerült nyernünk a Vasas ellen, így akkor a második helyen végeztünk. Szombaton, június 19-én játszottuk a bajnoki döntő fordulót, ahol szerencsére megint teljes csapattal állhattunk ki. Nagyon motiváltak voltak a lányok, látszódott rajtuk, hogy rettentően meg szeretnék nyerni az U18-as B33-as bajnokságot. Ennek meg is lett az eredménye, mert az összes meccsünket sikerült megnyerni, és miénk lett az aranyérem! Nagyon büszke vagyok a csajokra, és gratulálok nekik!”