A vasárnapi idegenbeli győzelem után szerdán hazai pályán is legyőzte az U18-as KSC a Kecskemét együttesét. Harsányi Máriáék legközelebb pénteken Sopronban, szombaton pedig Győrben lépnek pályára.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – KECSKEMÉTI KC 108-47 (30-7, 26-12, 31-8, 21-20)
SZEKSZÁRD: MIKLÓS 30, VINCZE 18, LISZKAI 13, RENCZES 12/3, Andi 7/3. Csere: HOLCZ 16, Viszmeg 6, Pop 4, Hanti 2, Marsai. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Ma játszottuk itthon a harmadik mérkőzést a keresztjátékban azzal a Kecskeméttel, akit vasárnap idegenben vertünk huszonkét ponttal.
A mai mérkőzésen sokkal agresszívebben védekeztünk, labdákat szereztünk, gyors kosarakat dobtunk és felállt védelem ellen is ponterősen kosárlabdáztunk. Már az első negyedben eldőlt a mérkőzés, hiszen 30-7-re nyertük. A második játékrészben már sokat cseréltem, de így is növeltük előnyünket, 56-19-cel zártuk az első félidőt. A harmadik negyedben megint extrát alkottunk, 31-8-ra nyertük, húzóembereink egymást múlták felül. A negyedik játékrészben azokat küldtem pályára, akik kevesebbet játszanak – sajnos nem mindenki tudott élni a lehetőséggel. Gyengén védekeztünk és a támadásaink is pontatlanok voltak, így csupán egy ponttal nyertük ezt a negyedet (21-20), de a mérkőzést összeségében óriási fölénnyel hoztuk.
Miklós Melinda extrán dobott, 30 pontja mellé leszedett 8 lepattanót, kiharcolt 6 faultot, szerzett 6 labdát, volt 1 blokkolt dobása, mindez 39 IBM pontot ért. Vincze Niki a 18 pontja mellé leszedett 7 lepattanót, kiharcolt 4 faultot, szerzett 7 labdát és kiosztott 6 gólpasszt, meg volt 2 blokkolt dobása (30 IBM). A 2004-es Holcz Rebeka 20 perc alatt 16 pontot dobott, tízből tíz büntetőt vágott be, leszedett 10 lepattanót (dupla-duplát ért el), kiharcolt 6 faultot és szerzett 5 labdát, így 29 IBM pontot szerzett, ez nem semmi fiatal tehetségünktől. Liszkai Rebeka megint remekül védekezett, 13 pontot dobott, leszedett 4 lepattanót, szerzett 6 labdát és kiosztott 6 gólpasszt, ez 24 IBM pontot ért.
Mindenki küzdött, jó volt látni a lányokat, ahogy csapatként harcoltak a győzelemért. No és köszönjük Studer Ágicának, Alexadra Theodoránnak és Erica Mcall-nak, hogy eljöttek a meccsünkre és szurkoltak a lányoknak!”

Harsányi Mária

Képek: Marsai Zoltán