A KSC U11-es csapata Pécsett, a Rátgéber Akadémia otthonában lépett pályára a házigazdák és a Dombóvár fiú együttesei ellen. Stierné Jankovics Mária lányai ezúttal sajnos mindkét mérkőzésüket elvesztették.

“Vasárnap két fiú csapat várt a kislányokra, mivel a harmadik fordulóban megnyerték a C-csoportot. A dombóváriak elleni mérkőzés egy kicsit jobb dobóteljesítménnyel nyerhető lett volna, de a Rátgéber Akadémia fiú csapata már előttünk jár, mind fizikálisan, mind pedig technikai tudásban.”

DOMBÓVÁRI KS – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 51-39 (13-12, 14-12, 16-7, 8-8)
Szekszárd: NYÁRI 9, WIGAND 8, Hencsik 7, Horváth 4, Csapó 2, Mester 2, Léhmann 2, Székely 2, Vittay 2, Császár, Pál, Pusztai, Varga. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Az első félidőben fej-fej mellett haladt a két csapat, de a dekoncentráltság már a félidei büntetőknél elkezdődött: tizenkét kísérletből hármat sikerült csak bedobni. A harmadik negyedben sem tudták a kislányok betartani az utasításokat, elfáradtak.
Tanulnunk kell a hibáinkból.”

KOSÁRLABDA AKADÉMIA PÉCS FIÚ/A – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 73-27 (22-6, 15-10, 20-2, 16-9)
Szekszárd: HORVÁTH 5, Hencsik 4, Léhmann 3, Nyári 3, Varga 3, Csapó 2, Székely 2, Császár 1, Mester 1, Pál 1, Vittay 1, Wigand 1. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Duplázás után, fáradtan küzdöttünk. A kevés dobott ponthoz – hacsak egy pontocskát is – de mindenki tett hozzá.
Ezekből a mérkőzésekből is sokat lehet tanulni, volt is egy-két szép megoldás, ezekből építkezhetünk.”

Stierné Jankovics Mária