A Baki Sándor irányította U14-es KSC szombat este a Dienes Valéria Általános Iskolában a Bajai NKK-val játszott felkészülési mérkőzést.

“Szombat este a Bajai NKK csapatát fogadtuk egy barátságos mérkőzésen a Dienes Valéria Általános Iskola sportcsarnokában. Három hiányzónk miatt (Lovasi, Sarkadi és Piukovits) szűkös volt a rotáció, de szép csapatjátékkal és kemény védekezéssel megszereztük a győzelmet. Ami még ennél is fontosabb, hogy az összes játékos kivette a részét a sikerből, nagyon aktívan játszott mindenki és sok munkával erre lehet építeni a jövőben.”

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – BAJAI NKK 60-35 (15-8, 16-11, 17-4, 12-12)
SZEKSZÁRD: Szücs 11, Gyimesi 4, Doszpod 3, László 2, Vajda. Csere: Lábas 14, Subotic 10, Ágoston 4, Baka 4, Csákvári 4, Szabó 4. Edző: Baki Sándor.

“Az első negyedben Szücs Gréti húzta a csapat szekerét, a többiek nem nagyon találtak be, pedig a dobóhelyzeteink megvoltak. A második játékrészről is ugyanez elmondható, de a pontok szépen oszlottak el a második sorban. Sajnos az első félidőben sok könnyű kosarat szerzett ellenfelünk. A nagyszünet után a védekezésben befoltoztuk a lyukakat és csak négy pontot engedtünk a bajai lányoknak. Az utolsó etapban már nem sikerült ezt a fajta agresszív védekezést nyújtanunk és támadásban is rengeteget hibáztunk, sorban adtuk el a labdákat, így egál negyedet játszottunk. Ennek ellenére huszonöt ponttal nyertünk. Gratulálok a lányoknak!”

Baki Sándor