A KSC U11 B-csapata a 6. régió F-csoportjában indította a szezont, ahol a nyitó fordulóban hazai pályán, a Dienes Általános Iskolában fogadta a vegyes Bonyhádot és az NKA Pécs leány B-csapatát. Stierné Jankovics Máriáék egy győzelemmel és egy vereséggel zárták a tornát.

“Az U11 B-csapatunk tagjai nagy többségben csak a megyei szervezésű Nyuszi Kupa fordulóiban szerepeltek a saját iskolájukban. Kevés játékrutinnal rendelkező, még sok technikai hiányossággal küzdő, de lelkes és csupaszív kislányokról van szó. Mindkét négyesünkben volt egy-egy kiemelkedő teljesítmény: Lückl Veronika harcos védekezésével és szerzett labdáival, Braun Noémi pedig ponterősségével emelkedett ki a csapatunkból.”

TARR KSC SZEKSZÁRD/B – BONYHÁDI KSE U11 42-37 (7-4, 10-2, 5-12, 14-14 – 6-5)
Szekszárd: BRAUN 19, LÜCKL 11, Borbás 4, Csiki 2, Káldi 2, Allegue 1, Kékes 1, Kovács A. 1, Szász 1, Bachusz, Hurtony, Schmidt. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“A Bonyhád ellen a harmadik negyedet kivéve kontrollálni tudtuk a mérkőzést, így győzelemmel zártunk a találkozót a nagyrészt fiúkból álló vegyes csapat ellen. Ezzel a győzelemmel maradtunk az F-csoportban.”

TARR KSC SZEKSZÁRD/B – NKA PÉCS KENGURU LEÁNY/B 39-55 (4-17, 10-10, 4-16, 15-8 – 6-4)
Szekszárd: BRAUN 20, LÜCKL 7, Bachusz 3, ALLEGUE 2, Káldi 2, Kékes 2, Kovács A. 1, Molnár 1, Schmidt 1, Borbás, Csiki, Hurtony. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“A Rátgéber Akadémia lány B-csapata ránézésre is jóval összeszokottabb, technikai és taktikai képzettségben is előrébb járó együttes volt. Első négyesünk sajnos a küzdés és a sok-sok szerzett labda ellenére sem tudta tartani a pécsieket, mert pontatlan passzaikkal és dobásaikkal rendre elveszítették a labdát. Második négyesünk viszont egy döntetlent és egy utolsó győztes negyedet tudott hozni, amiért nagy-nagy dicséret illeti őket.
Nagyon sok munka, kitartó gyakorlás vár ránk, és biztos meg lesz az eredménye: egyre többen hozzá tudnak majd járulni az eredményekhez.”

Stierné Jankovics Mária