A KSC U11 B-csapata vasárnap hazai pályán játszotta a bajnokság 6. régiójának F-csoportját, ahol a Bonyhádi KSE vegyes és az NKA Pécs/C fiú együttesei voltak az ellenfelek. Stierné Jankovics Mária tanítványai az első meccsen elszenvedett vereséget egy szép győzelemmel javították.

“A TARR KSC Szekszárd U11 B-csapatata 2023. december 3-án Bonyhádi KSE-t és a Rátgéber Akadémia fiú C-csapatát fogadta a bajnokság F-csoportjában.”

TARR KSC SZEKSZÁRD/B – BONYHÁDI KSE U11 25-41 (2-4, 8-10, 2-5, 4-16 – 9-6)
Szekszárd: Allegue 8, Bachusz 5, Dévai 3, KÁLDI 2, Braun 1, Borbás 1, Hurtony 1, Kovács 1, Kulcsár 1, Schmidt 1, SZÁSZ 1, Molnár. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Első mérkőzésünket a bonyhádi vegyes csapat ellen játszottuk. Nagyon pontszegényen indult a találkozó, nálunk sok volt a kihagyott dobás és az eladott labda. A védekezésünknek köszönhetően ellenfelünk is hibázott, így tudtuk tartani az eredményt. Nagyon büszke voltam, mert a félidőben tizenkettőből kilencen bedobták a büntetőt. A harmadik negyedben csak két pontot sikerült dobnunk, így a játékrész végén 21-25 volt az állás. A negyedik negyedben aztán szétesett a védekezésünk, és a fiúk tizenhat pontos rohama állította be a végeredményt. Gratulálok a bonyhádi csapatnak!”

TARR KSC SZEKSZÁRD/B – NKA PÉCS U11 FIÚ/C 49-32 (16-4, 13-4, 6-7, 10-8 – 4-9)
Szekszárd: ALLEGUE 14, KÁLDI 11, BRAUN 7, Szász 4, Borbás 3, Hurtony 3, Bachusz 2, Molnár 2, Kovács 1, Kulcsár 1, Schmidt 1, Dévai. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Második mérkőzésünk előtt pihenhettünk, és így léptünk pályára a fáradt pécsi fiúk ellen. Nagy lendülettel kezdte mindkét négyesünk a játékot, és a félidő végén már tizenhat pontos volt a különbség. Végig a kezünkben tartottuk a meccset, bár a második félidőre kicsit elfáradtunk. Mindenki elég sokat játszott, és voltak kiemelkedő teljesítmények: Allegue Dina és Braun Noémi ponterősségével, Káldi Emili és Szász Anasztázia pedig harcosságával tűnt ki. Szép volt kislányok, csak így tovább!”

Stierné Jankovics Mária