Az U16-os KSC a rájátszás Piros csoportjának utolsó fordulójában hazai pályán az UNI Győr NKA A-csapatától harminc pontos vereséget szenvedett. Harsányi Mária és Kovács Andrea tanítványai így végül 1-7-es mérleggel zárták a rájátszás küzdelmeit, és a keresztjátékban harcolhatnak tovább az országos döntőbe jutásért.

TARR KSC SZEKSZÁRD – UNI GYŐR NKA/A 57-87 (14-20, 18-27, 11-15, 14-25)
SZEKSZÁRD: Hencsik 11/3, Pomsár 9, Szabó 7, Kollár 5/3, Nyári 5. Csere: Schiefer 7, Kófiás 5/3, Csapó 4, Ogunson-Bonnyai 2, Rácz N. 2, Horváth, Varga. Edző: Harsányi Mária, Kovács Andrea.

Statisztika

“Kedden a Sportcsarnokban játszottuk az utolsó alapszakasz meccsünket a Győr ellen. Szörnyű volt végig, a vendégek rajt-cél győzelmet arattak. Hibát-hibára halmoztunk az egész meccs során, senki még átlag közeli teljesítményt sem tudott nyújtani. Enerváltan játszottunk, sem a védekezésben, sem a támadásban nem oldottuk meg a feladatunkat. A legdöbbenetesebb, hogy negyvenegy eladott labdánk volt, amivel nem lehet meccset nyerni. Szomorú, hogy így zártuk az alapszakaszt, mert a Győr jobb csapat ugyan, de nem ennyivel, és nem lehet ilyen megalázó vereséget szenvedni tőlük.
A keresztjáték után a nyolcadik helyen zártunk három győzelemmel tizenegy vereséggel, így az alsó ágból idesorsolt csapattal kell oda-visszavágós meccset játszani a legjobb nyolcba jutásért. Hajrá lányok, csak keményen, hiszen a rengeteg munkának eredménye kell, hogy legyen, de csak ha csapatként küzdünk!”

Harsányi Mária

Képek: Somogyi Gábor