Szeptember 28-án szombaton 17:00-tól végre elindul a szurkolók és csapatunk által is nagyon várt 2019/2020-as szezon. Nyitásként hazai pályán fogjuk fogadni a tavalyi év bronzérmes együttesét, a Zalaegerszeget.

Ellenfelünknél ugyan edzőváltás történt, de céljaik és motivációjuk nem változott a nyár során. Keretük erős, hiszen légiósaik mellett két kiváló magyar válogatott játékossal állnak fel, Horti Dórával és Nagy Dorcival.

A két héttel ezelőtt megrendezett 50. Göcsej Kupán találkozott a két gárda és 10 pontos győzelmet arattunk, de ebből még nem lehet messze menő következtetéseket levonni.

Szakmai stábunk úgy érzi az utóbbi évek legkiegyensúlyozottabb bajnoksága elé nézünk. A felkészülési időszakban csapatunk a pályán és azon kívül is jól összerázódott. Nagy kérdés azonban, hogy a „fiatalszabály” értelmében a mérkőzések első húsz percében Vincze Nikolett és Miklós Melinda hogyan tudja pótolni Gereben Líviát.

Az új szezon pedig új ötleteket is szül. Idén a hazai mérkőzések előtt mindig kiválasztunk majd egy iskolát, akiknek tanulói a diákigazolvány felmutatásával ingyen megtekinthetik az adott összecsapást. Első alkalommal a Garay János Gimnáziumra esett a választás, ahol a legtöbb sportolónk tanul.