A KSC U14-es csapata pénteken GYKSE elleni felkészülési mérkőzéssel készült a jövő hétvégén Sopronban rendezendő bajnoki fordulóra.

TARR KSC SZEKSZÁRD – ATOMERŐMŰ GYKSE U14/A 69-86 (13-18, 15-25, 23-26, 18-17)
SZEKSZÁRD: SZABÓ D. 44, Untermüller 7, Makovics 6, Bartos 5, Kitanics 3. Csere: Finta 4, Beke, Bognár, Eppel, Häckl, Szabó P. Edző: Harsányi Mária, Kovács Andrea.

“Pénteken 15:15-ös kezdéssel a Garay Gimnáziumban edzőmeccset játszottunk a GYKSE/A serdülő fiú csapata ellen. A jövő hétvégi utolsó alapszakaszbeli soproni fordulóra készülünk. Sajnos húzóemberünk, Pomsár Anna nélkül játszottunk, aki sérült csuklója miatt nem tudott pályára lépni. Nagyon érződött a hiánya. A jól és nagy akarattal játszó fiúk ellen csak Szabó Dorka tudta felvenni a versenyt. Védekezésünk és támadójátékunk is roppant gyenge volt, rengeteg hibával játszottunk, és sima vereséget szenvedtünk. Csak az utolsó negyedet tudtuk nyerni egy ponttal. Ennél jóval több kell, hogy eredményesek legyünk a serdülő fordulóban. Köszönjük Juhász Gábor és Biró Miklós edzőknek, valamint a fiúknak a segítséget, és gratulálunk remek teljesítményükhöz!”

Harsányi Mária