A Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség idén is megrendezi a Nagyok Kupája megyebajnokságot. A Baki Sándor irányította U12-es KSC szerda este Bajára látogatott, ahol jó kezdés ellenére tíz ponttal alulmaradt a házigazda Bajai NKK-val szemben.

BAJAI NKK – TARR KSC SZEKSZÁRD B 55-45 (8-18, 16-2, 14-16, 17-9)
Szekszárd: FAJSZI 13, HÄCKL 13, Szabó P. 7, Farkas A. 5, Szabó A. 3, Soós 2, Steiner 2, Dulai, LAKI, SAMU, Tusa. Edző: Baki Sándor.

“Szerda kora este, 18 órakor került megrendezésre Baján a legutóbbi Nagyok Kupája mérkőzésünk, ahol a Bajai NKK U14 lány csapata ellen játszottunk. A jó kezdés ellenére vereséget szenvedtünk. Sok hibát vétettünk mindkét oldalon, amiket nem az ellenfelünk kényszerített ki, hanem a saját figyelmetlenségünk és fegyelmezetlenségünk eredményezte. Külön jobbulást kívánunk Häckl Lottinak, aki a második félidő elején sérülést szenvedett, és nem tudta folytatni a játékot. Az ő eredményes játéka nagyon hiányzott a továbbiakban, mert a többi húzóember gyengébb napot fogott ki, és így kevés pont volt a fiatal csapatunkban. Laki Hanna és Samu Karina pont nélkül, de harciasan és lendületesen játszott. Csapat szinten a játékkal nem, de a küzdéssel és hajtással elégedettek lehetünk. Legfontosabb szempont, hogy tapasztalatot gyűjtsünk, amire ez a mérkőzés tökéletes volt. Gratulálok a hazai csapatnak és edzőjüknek!
Folytatás pénteken 15:00-kor a szekszárdi Főiskola tornatermében a bátaszéki KSC fiókcsapat ellen.”

Baki Sándor

Kép: Häckl Ábel