A Stierné Jankovics Mária vezette U12-es KSC szerdán a Tamásiban edzőtáborozó fővárosi csapattal játszott felkészülési mérkőzést.

“A Tamásiban edzőtáborozó Óbudai Kaszások csapata edzőmérkőzésre invitált bennünket. A meghívást elfogadtuk, és a mérkőzés után ellátogattunk a tamási fürdőbe is. Ez a program belepasszolt a mi felkészülési programunkba is, hiszen a bonyhádi edzőtábort követően a Dienes iskolában napi két edzéssel folytatjuk a munkát.”

ÓBUDAI KASZÁSOK – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 13-73 (3-18, 7-14, 2-27, 4-17)
Szekszárd: Pozsonyi 15, Pomsár 14, Szabó D. 11, Lakatos 8, Mekl-Kovács 8, Tamási 6, Untermüller 5, Czövek 4, Tam 2, Beke, Farner, Kitanics, Szabó P., Szabó V. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Hajtós, lendületes mérkőzést játszottunk, sok futással. Lehetőségünk volt néhány új csapattagunk beépítésére, a tanultak gyakorlására, és a játékrutin szerzésére. Gyakorolhattuk az új szabályokat is, mert az U11-hez képest elég sok új dologra kell odafigyelnünk. Nagy örömünkre szolgált, hogy ilyen nagy arányú győzelmet tudtunk szerezni. Mindenki nagyon bátran játszott, és tett meg mindent a siker érdekében.
Köszönjük szépen a meghívást!”

Stierné Jankovics Mária