A KSC U11-es csapata szombat délelőtt a Dienes Valéria Általános Iskolában felkészülési mérkőzést játszott a Bajai NKK együttesével.

“Szombat délelőtt a Bajai NKK csapatát fogadtuk a Dienes Valéria Általános Iskolában egy barátságos edzőmeccsre. A huszonegy játékosunk közül az a tizenkettő kapott nagyobb szerepet a bajai kislányok ellen, akik jövő vasárnap már az országos fordulóban is játszanak.”

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – BAJAI NKK 47-54 (0-15, 14-6, 7-14, 20-13 – 5-7)
Szekszárd: UNTERMÜLLER 16, Szabó 9, BEKE 6, KITANICS 5, Szegedi 5, Farner 2, Doszpod 1, Dulai 1, Eppel 1, Finta G. 1, Finta L., Häckl. Edző: Horváth Vivien, Fekete Eszter.

“Az első negyedben nagyon megilletődötten és félénken játszottunk, a Baja pontosabban és bátrabban kosárlabdázott. A második játékrészben már felvettük a kesztyűt, és kemény védekezéssel sok labdát szereztünk, amikből szép kosarakat dobtunk. A kezdő sor a harmadik negyedre már határozottabban lépett pályára, de még így is a vendég csapat nyerte ezt a játékrészt. Az utolsó etapban Untermüller Lilla ponterős játékával sikerült faragni hátrányunkból, de a győzelmet a vendégek zsebelték be. Szeretném kiemelni csapatunkból Beke Nóra küzdős, harcias játékát és Kitanics Léna remek védekezését. Köszönjük a bajai lányoknak és edzőjüknek a mérkőzést, gratulálunk nekik, és sok sikert kívánunk a továbbiakban!”

Horváth Vivien