A héten szerdán léptünk pályára az Euroligában, ahol az olasz Virtus Segafredo Bologna ellen sikerült megszereznünk harmadik győzelmünket (73-64). A szoros találkozón Ruthy Hebard 19 pontot és 6 lepattanót, Goree Cyesha pedig 13 pontot és 4 lepattanót ért el, de rajtuk kívül a Studer-Vivians-Wallace trió is kétszámjegyű dobóteljesítményt nyújtott.

A Pécs és a Győr elleni vereség után, igyekszünk összeszedni magunkat a bajnokságban is. December 17-én szombaton 18:00-tól az E.ON ELTE BEAC lesz az ellenfelünk hazai pályán. A szezon első mérkőzését szeptember végén a fővárosi alakulat ellen játszottuk, ahol Morgan Green tarthatatlannak bizonyult (28 pont, 6 lepattanó, 4 gólpassz, 6 labdaszerzés) és végül 5 ponttal alulmaradtunk. Most eljött az alkalom a revansra!

Adománygyűjtésünk szombaton is folytatódik! Hozz magaddal a meccsre bármilyen élelmiszert (liszt, rizs, tészta, vegeta, tea, kakaópor, müzli, konzerv, bab, lencse, csokoládé stb.) vagy tisztálkodási szert (pl.: szappan, tusfürdő, fogkrém, sampon stb.), ezzel segítve a nehezebb sorsú embertársainknak!

Az E.ON ELTE BEAC elleni ELŐ/JÁTÉK-ban ezúttal Boros Júlia és Horváth Dóra beszélnek az esélyekről: