Az U12-es KSC a héten a második edzőmeccsét is lejátszotta a szombati budapesti Régiós Jamboree előtt. Stierné Jankovics Mária lányai ezúttal egy ponttal alulmaradtak a GYKSE-s fiúk ellen.

“Az egy héttel ezelőtti mérkőzés visszavágójára került sor csütörtökön délután. A fiúk zokon vették az akkori húsz pont közeli vereségüket, és hatalmas lendülettel álltak neki a mérkőzésnek. Nagyon szoros párharc kerekedett ki már az első perctől kezdve, mint hatalmas “ellenségek” , úgy feszültek egymásnak a fiúk és a lányok. Végül a fiúk egy pontos győzelmével ért véget a mérkőzés, ők voltak ma az erősebbek.”

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – GYKSE SZEKSZÁRD A 44-45 (7-9, 8-12, 14-11, 15-13)
SZEKSZÁRD: HENCSIK 12, KOLLÁR 12, KÓFIÁS 10, POZSONYI 6, Csapó 2, Gál 2, Pusztai 2, Hajdu, Matus, Szabó, Tam, Untermüller. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Nagyon sok helyzet kimaradt a szoros védekezésnek köszönhetően, volt akinek ma egyáltalán nem ment a dobás. Gál Eszternek sokadikra sikerült végre betalálni, de a jegyzőkönyvben nem találtam a pontját, talán másnak írták be. A védekezéssel nem volt gond, a fiúkat sikerült negyvenöt ponton tartani. A serdülőknél is edző lányok, Kollár Lilla, Hencsik Adrienn és Kófiás Jana jó példával állnak a többiek előtt.
Gratulálok a fiúknak, és sok sikert kívánunk a bajnokságban! Jövőre már csak edzőmeccseken találkozhatunk. A lányoknak pedig sok sikert kívánok szombaton a regionális döntőben Budapesten!”

Stierné Jankovics Mária