2019. augusztus 23-án délután a Bonyhádon edzőtáborozó BEAC-Újbuda KA-val játszott felkészülési mérkőzést a KSC U16-os csapata.

“Pénteken edzőmeccset játszottunk Bonyhádon a BEAC kadett csapata ellen. A fővárosiak ugyanis Bonyhádon edzőtáboroznak, mint mi korábban, csak ők a Városi Sportcsarnokban edzenek. Ott fogadtak bennünket felkészülési mérkőzésen. Sajnos Holcz Rebeka nélkül utaztunk, aki Zalakaroson részleges bokaszalag-szakadást szenvedett. Nehéz így játszani, de a lányok igyekeztek és valamivel jobb teljesítményt nyújtottak, mint a Zalakaros Kupán. Persze voltak hibák itt is, mind támadásban, mind pedig védekezésben. Sokat kell dolgozni, hogy csapatként tudjunk működni és küzdeni. Öt negyedet játszottunk, de az ötödik játékrészben azokat játszattam, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak. Ennek a negyednek az eredménye 10-14 lett a javunkra.”

BEAC-ÚJBUDA KA – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 49-66 (10-16, 14-20, 15-15, 10-15)
SZEKSZÁRD: VILLÁNYI 17, NÉMETH 16, Bárányos 9, Wolf 6, Sámóczi. Csere: Horog 8, Piukovits 7, Bodócs 2, Szücs 1, Berekali, Dávid. Edző: Harsányi Mária, Baki Eszter.

“Végig irányítottuk a mérkőzést, de sok hibával játszottunk. Ezeken javítani kell a felkészülés további részében. Ezúttal Németh Lili emelkedett ki pontjaival, de leszedett 10 lepattanót (evvel dupla-duplát ért el), szerzett 6 labdát, volt 2 blokkolt dobása és adott egy gólpasszt is. Villányi Anna pedig ponterősségével tűnt ki.”

Harsányi Mária