Szerda este az éllovas Csata DSE otthonában kezdte meg a rájátszás küzdelmeit az U18-as KSC. Sajnos Harsányi Mária csapata ezúttal nem tudott lépést tartani a fővárosiakkal, és 88-53-as vereséget szenvedett. Javítási lehetőség vasárnap hazai pályán a DVTK ellen.

CSATA DSE – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 88-53 (20-13, 32-7, 20-16, 16-17)
SZEKSZÁRD: Vincze 10, Holcz 9/3, Miklós 7/3, Istókovics 2, Haag. Csere: POP 17/9, Horváth 5, Andi 3/3, Sámóczi, Sinka. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Szerdán Pesten kezdtük a junior keresztjáték első mérkőzését a Csatával. Szörnyű találkozó volt, “átgázolt” rajtunk a korosztályos válogatottakkal teletűzdelt hazai csapat. Minden mutatóban sokkal jobbak voltak, és jóval nagyobb sebességgel játszottak nálunk. 55-25 re nyerték a lepattanó csatát, rossz volt látni a pálya mellől a sok hibát.
Három negyedben még volt valami tartása az együttesünknek, de a másodikban csak egy csapat volt a pályán: a Csata 32-7-re nyerték ezt a játékrészt, amely demoralizáló volt. Így súlyos vereséget szenvedtünk a remek szerkezetű és óriási iramot diktáló fővárosiaktól. Védekezésünk roppant gyenge volt és támadásban sem tudtuk megoldani a feladatokat, nagyon rosszul dobtunk.
Pop Anamarit kivéve (de az övé sem volt kiemelkedő) mindenki nagyon gyenge teljesítményt nyújtott. Anamari 17/9 pontja mellé leszedett 5 lepattanót, kiosztott 3 gólpasszt, ez összesen 19 IBM pontot ért.
Óriásit kell javulni küzdésben és hozzáállásban is, hogy a következő mérkőzéseinket nyerni tudjuk!”

Harsányi Mária