A szerdai junior meccs után pénteken a KSC U16-os csapata is az éllovas Csata DSE vendége volt. Harsányi Mária lányai a bajnoki cím fő várományosa ellen sajnos kiütéses, 97-25-ös vereséget szenvedtek. Folytatás februárban.

CSATA DSE – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 97-25 (32-6, 25-4, 20-6, 20-9)
SZEKSZÁRD: Holcz 17/3, Horog 2, Bodócs, Németh, Sámóczi. Csere: Piukovits 6, Bárányos, Dávid, László, Szücs. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Pénteken megint a Csata utcában játszottunk, ezúttal a kadett rájátszás 1. fordulóját. Noha ezt a remek játékerőt képviselő fővárosi csapatot ebben a bajnokságban egy csapat sem fogja megszorítani (ők lesznek a bajnokok), mi akkor is nulla teljesítményt nyújtottunk. Semmi ellenállást nem tanúsítottunk, egy negyedben sem tudtunk tíz pontot dobni. Ezt szörnyű volt látni. Sajnos csapatunk ennek a kiváló Csatának nem volt ellenfél, akkor dobtak kosarat, amikor akartak: indításból, felállt védelem ellen, mintha csak ők lettek volna pályán. Nagyon szomorú, de innen kell felállni és küzdeni, hajtani, harcolni, hogy a többi csapat ellen jobban szerepeljünk. Sajnos csapatunkból senki sem nyújtott még átlag teljesítményt sem.”

Harsányi Mária

Képek: Holcz Rebeka