Az U11-es KSC szombaton hazai pályán fogadta a pécsi Rátgéber Akadémia fiú A-csapatát és a kaposvári Gyakorlós Törpék leány együttesét. Stierné Jankovics Máriáék mindkét mérkőzésüket megnyerték, így ismét feljutottak az A-csoportba.

“A feléhez értünk az U11 országos bajnokság küzdelmeinek. Szombaton a B-csoportban játszottunk, és a Kosárlabda Akadémia fiú csapata és a kaposvári Gyakorlós Törpék lány csapata volt az ellenfelünk. Mindkét mérkőzésen magabiztosan játszottunk és győzelmet is arattunk.”

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – NKA PÉCS FIÚ/A 66-53 (10-13, 28-10, 4-19, 24-11)
Szekszárd: HENCSIK 45, KOLLÁR 11, Kófiás 5, Hajdu 2, Pusztai 2, Varga 1, Hága, Keszthelyi, Makovics, Matus, Szabó. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“A fiúk elleni győzelmet a második negyedben eldöntöttük, hisz hiába közelítettek meg bennünket két pontra a harmadik negyed végén, Hencsik Adri ponterős játéka ellen nem volt ellenszerük.”

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – GYAKORLÓS TÖRPÉK 73-24 (15-5, 28-9, 10-4, 20-6)
Szekszárd: HENCSIK 35, KOLLÁR 14, KÓFIÁS 8, Keszthelyi 3, Pusztai 3, Szabó 3, Varga 3, Makovics 2, Hajdu 1, Hága, Matus. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Az volt a feladat és a célkitűzés, hogy ezen a mérkőzésen mindenki dobjon kosarat. Védekezésben voltak hibáink, lemaradtunk a befutó emberünkről, de támadásban végre elhittük, hogy tudunk kosarat dobni.”

“Dícséret illeti a lányokat a teljesítményükért és a két győzelemért. Az ötödik fordulóban az A-csoportban folytatjuk.”

Stierné Jankovics Mária