Az U18-as KSC péntek délután Miskolcra látogatott, ahol a DVTK Akadémia vendége volt. Harsányi Máriáék tartalékos játékoskerettel kiállva ezúttal nem tudták megszorítani a hazaiakat.

DVTK AKADÉMIA – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 83-59 (17-15, 17-12, 21-9, 28-23)
SZEKSZÁRD: POP 24/12, Holcz 11, Istókovics 10, Andi 3/3, Renczes 2. Csere: Haag 7, Sinka 2, Sámóczi. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Pénteken Miskolcon játszottuk az utolsó előtti alapszakaszbeli meccsünket. Sajnos megint négy húzójátékosom nem volt bevethető különböző okok miatt (sérülés, betegség és NB1-es csapattal edzés). A fizikálisan erősebb, magasabb csapat simán nyert. Félidőig még felvettük velük a versenyt, de a másodikban tetszés szerint érték el pontjaikat. Mi sem védekezésben, sem pedig támadásban nem voltunk feladatunk magaslatán, rengeteg hibával játszottunk. Pop Amamarin kívül senki még csak átlagos teljesítményt sem hozott. 17 eladott labdánk volt, és csak 10 gólpasszt tudtunk kiosztani, tehát a csapatjáték is döcögött. A lányok szinte mindent egyedül akartak megoldani. A lepattanó csatát is a hazaiak nyerték 46-35-re, és jóval jobban dobtak mezőnyből is (52 százalék). A mi dobószázalékunk mindössze 32 százalékos volt. Ebben a szerkezetben csupán ennyire voltunk képesek, noha én azért jobbat reméltem és vártam. Csúnya vereségbe szaladtunk bele.
Csak Pop Anamari nyújtott jó teljesítményt: 24/12 pontja mellé leszedett 8 lepattanót, adott 2 gólpasszt, és volt 1 blokkolt dobása, ez összesen 28 IBM pontot ért.
Céljaink eléréséhez ennél azért jóval több kell mindenkitől!
Utolsó alapszakasz meccsünk szerdán a Sopron ellen lesz itthon, a Főiskolán.”

Harsányi Mária

Képek: Sinka Noémi