A hétvégén városunkban kerül megrendezésre az amatőr női kosárlabda egyik legnagyobb eseménye, a TARR női Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa négyes döntője.

“Nagycsapatunk” sikerei mellett mindig is nagy energiákat fektettünk a jövő tehetségeinek gondozásába, az utánpótlás-nevelésbe is, melynek gyümölcseként az elmúlt pár évben remek alakulattá összeérett, alapjaiban középiskolás kosarasainkra épített csapatunk bejutott az amatőrök országos kupájának négyes döntőjébe. Az elmúlt szezonokban folyamatosan az ország elitjébe tartoztak a KSC-s lányok, így nem csoda, hogy jönnek a jó eredmények; azonban a Kupa esetleges elhódítása akkora bravúr lehetne, amely újabb löketet adhat a jól felépített, akadémiai rendszerben folytatott tehetséggondozásnak. Az Atomerőmű KSC Szekszárd gárdájában ott lesz a sportág legnagyobb visszatérőjeként ünnepelt Gereben Livi is, aki játékával – súlyos betegségéből felépülve is – dominál a másodosztályban; valamint további hét korosztályos válogatott is szerepel Studer Zsuzsa vezetőedző irányította alakulatban.

A csapat tagjai: Andi Hanna, Gereben Lívia, Haag Panna, Holcz Rebeka, Horváth Dóra, Istókovics Adél, Miklós Melinda, Németh Lili, Pop Anamaria, Renczes Rebeka, Sinka Noémi és Vincze Nikolett.

A négyes döntő résztvevői még a hazai utánpótlásnevelés legmeghatározóbb egyesülete, a Csata DSE; az ‘A’ csoportos feljutásra törekvő BKG Príma Akadémia, valamint az MTK és a Testnevelési Egyetem közös csapata, az MTK-TFSE.

Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa négyes döntője sajnos zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, de a szurkolók az összes mérkőzést követhetik élőben a KSC Szekszárd YouTube csatornáján, illetve a eseménynek létrehozott Facebook oldalon keresztül.

A rendezvény programja:
2021. január 29. péntek
15.00 MTK-TFSE-BKG Príma Akadémia (A)
18.00 Atomerőmű KSC Szekszárd-Csata DSE (B)
2021. január 30. szombat
15:00 Mérkőzés a 3. helyért (A vesztes-B vesztes)
18:00 Döntő (A győztes-B győztes)
20:00 Eredményhirdetés

További részletek: http://kscszekszard.hu/hepp-kupa-2021/

Az eseményhez kapcsolódóan elkészítettük ELŐ/JÁTÉK című videónkat, amelyben Studer Zsuzsa, Haag Panna és Szabó Noémi beszélnek az esélyekről: