Tisztelt Szurkolóink!

A 2021. augusztus 31. és szeptember 2. között megrendezésre kerülő 52. Sió Kupával már hangolunk a 2021/2022-es szezonra, és nagyon bízunk benne, hogy COVID-19 védettségi igazolvánnyal Magyarországon továbbra is látogathatóak lesznek a sportesemények, így a női kosárlabda bajnokságok is.

Szeretnénk megköszönni tavalyi bérleteseinknek a türelmet, a támogatást és a bizalmat! A klubvezetés döntése értelmében a tavalyi bérleteket 2021. augusztus 23-ától szeptember 13-áig térítésmentesen kicseréljük, így azok az összes idei hazai mérkőzésre érvényesek lesznek!

A 2021/2022-es bajnoki évadra augusztus 23-tól ún. Támogatói kártyák megvásárlására nyílik lehetőség a tavalyival megegyező áron:


Támogatói Kártya
15.000.- Ft/szezon


Kedvezményes Támogatói Kártya
10.000.- Ft/szezon
(Diákok és nyugdíjasok részére.)


Állandó Ülőhelyre Szóló Támogatói Kártya
25.000.- Ft/szezon
(A lelátón erre a célra kijelölt ülőhelyek közül megválasztott szék bérletét jelenti, melyet egy sorszámozott matricával jelölünk.)


VIP Támogatói Kártya
Egyedi támogatási összeg esetén.
(VIP-részlegbe való belépésre jogosít.)


Tiszteletbeli Támogatói Kártya
Rendszeres meghívott vendégek részére.
(VIP-részlegbe való belépésre jogosít.)

A megvásárolt vagy kicserélt Támogatói Kártyák érvényesek az Atomerőmű KSC Szekszárd hazai bajnoki (alapszakasz, ill. rájátszás) és nemzetközi kupamérkőzésre (beleértve az 52. Sió Kupát is).

Még egy jó hír a végére, hogy ezek a 2021/2022-es szezonra szóló Támogatói Kártyák belépést biztosítanak az Atomerőmű SE férfi kosárlabda csapatának Szekszárdon megrendezésre kerülő valamennyi hazai mérkőzésére.

Fontos tudnivaló, hogy a tavalyi Helybérleteket 2021. szeptember 13. 14:00 óráig tartjuk fenn.

Köszönjük a bizalmat és a támogatást! Találkozzunk a mérkőzéseken!
Hajrá Szekszárd! Hajrá KSC!

 

VÁSÁRLÁS
• Elővétel: Szekszárd Városi Sportcsarnok KSC irodájában munkanapokon 9:00-16:00 között.
• Helyszíni: Hazai mérkőzések előtt a főbejárati jegyszedő asztalnál.