A KSC U12-es csapata vasárnap Pécsre látogatott, ahol először a KASI, majd pedig a házigazda NKA Pécs fiú csapataival mérkőzött. Stierné Jankovics Máriáék mindössze öt saját korosztályú játékossal tudtak kiállni, így mindkét mérkőzésüket 2-0-ás összesítéssel elvesztették.

“Az U12 országos bajnoki fordulót ezúttal az A-csoportban, Pécsen játszottuk. Két nagyon erős fiú együttes volt az ellenfelünk: a hazai NKA Pécs és a KASI A-csapatai. Tizenöt játékosunkból hatan igazoltan voltak távol, a maradék kilenc fő viszont kevés a forduló érvényességéhez, így mindkét találkozónk 2-0-ás vereséggel lett lekönyvelve. A mérkőzéseket lejátszottuk, a lányok pedig tisztességgel végigküzdötték az amúgy is esélyesebb fiú csapatok elleni találkozókat. Büszke vagyok rájuk, hiszen csere nélkül játszottunk, és többen duplázásra kényszerültek.
Köszönet és elismerés az U11-es korú Untermüller Lilla, Bartos Zsuzsi, Beke Nóri, Farner Zenta négyesnek, akik bátran szálltak szembe a fiúkkal, és tettek meg mindent a mérkőzéseken. A korosztályos játékosaink (Pomsár Anna, Pozsonyi Kira, Szabó Dorka és Tam Maja) voltak nagyrészt a pontszerzők, míg Makovics Nóri sérülten is vállalta a játékot, hogy segítse a csapatot. Jobbulást kívánok neki!”

KASI DELFINEK/A – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 69-42 (14-6, 23-11, 21-10, 11-15)
Szekszárd: POMSÁR 15, POZSONYI 14, SZABÓ 8, TAM 4, Makovics 1, Bartos, Beke, Farner, Untermüller. Edző: Stierné Jankovics Mária.

NKA PÉCS FIÚ/A – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 86-36 (21-4, 18-20, 28-3, 19-9)
Szekszárd: POMSÁR 13, POZSONYI 10, Tam 4, Szabó 4, Utermüller 2, Bartos 1, Beke 1, Makovics 1, Farner. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“A második negyedet megnyertük, büszke vagyok a lányokra. A betegeinknek mielőbbi gyógyulást kívánunk!”

Stierné Jankovics Mária