A Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség idén is megrendezi a Nagyok Kupája megyebajnokságot. A Baki Sándor irányította U12-es KSC csütörtök délután a PTE Illyés Gyula Gyakorlóiskolában a GYKSE Szekszárd vendége volt.

GYKSE SZEKSZÁRD – TARR KSC SZEKSZÁRD B 58-51 (15-16, 15-8, 18-15, 10-12)
Szekszárd: SZABÓ P. 17, DOSZPOD 12, LAKI 9, Farkas A. 4, Dulai 3, Häckl 2, Tusa 2, FAJSZI 1, Soós 1, Csötönyi, Finta, Káldi. Edző: Baki Sándor.

“Több meghatározó játékosunk is hiányzott a mérkőzésről sérülés vagy betegség miatt, és volt, aki csak nemrég állt vissza edzeni szinten betegség után. A tizenkét pályára lépő játékos nagyot küzdött, az első és utolsó negyedet megnyertük, de a második-harmadik etapban nagy különbséggel maradtunk alul, ami után már nem tudtunk visszajönni. Szabó Panni határozott játékával folyamatosan termelte a pontokat, tarthatatlan volt. Mellette Doszpod Rebekát említeném meg a második ötösből, nagyon szépen játszott annak ellenére, hogy beteg volt, de sajnos egyedül volt támadásban. Egyre közelítünk sebességben, határozottságban és kreativitásban a fiúkhoz. Ebből kifolyólag támadásban sokszor felelőtlenül adtuk el a labdákat, de az összjáték egyre jobb. Rengeteget tanulunk ezekből a mérkőzésekből. Sok szeretettel gratulálok a fiúknak és edzőiknek a győzelemhez! Dicséret illeti a mi csapatunkat is, bravó lányok!”

Baki Sándor