A Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség idén is megrendezi a Nagyok Kupája megyebajnokságot. Az A-csoportban a Harsányi Mária vezette U14-es KSC csütörtökön a PTE-KPVK tornatermében újabb nagyarányú győzelmet aratott, ezúttal a GYKSE-s fiúk ellen.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD A – ATOMERŐMŰ GYKSE 102-47 (19-17, 23-7, 35-11, 25-12)
SZEKSZÁRD: NYÁRI 24, CSAPÓ 14, Léhmann 7/3, Horváth 2, Varga.Csere: HENCSIK 22, PÁL 11/3, Rácz 8, SCHIEFER 6, Kollár 4, KÓFIÁS 4, Szabó. Edző: Harsányi Mária.

“Csütörtökön a Főiskolán a harmadik Nagyok Kupája mérkőzésünket az Atomerőmű GYKSE U14-es fiú együttese ellen játszottuk. Végre először teljes csapattal tudtunk kiállni. Döcögős első negyed után, remek védekezéssel és ponterős támadójátékkal magabiztos győzelmet arattunk. Voltak hibák, de három negyeden keresztül sokkal jobban védekeztünk, labdákat szerezve több könnyű kosarat dobtunk, és szép megoldásokat láthattam, ami az előrelépéshez vezethet. Védekezni viszont végig még keményebben és agresszívebben kell. Dolgozunk tovább, és a két ünnep között edzőmeccseket játszunk a Csata és a Vasas ellen, akik jóval erősebbek nálunk, de itt lehet sokat tanulni, hogy mi is előre lépjünk.”

Harsányi Mária

Kép: Hencsik László