Az elmúlt hétvégén sikerült visszavágnunk a DVTK-nak a Magyar Kupában elszenvedett vereségért. Óriási csatában kilenc pontos idegenbeli győzelemmel sikerült megszakítanunk december eleje óta tartó bajnoki veretlenségüket. Az értékes sikerből Nikolina Milics 20 ponttal és 6 lepattanóval, Studer Ágnes pedig 14 ponttal és 8 gólpasszal vette ki a részét.

Március 5-én szombaton a PINKK Pécsi 424-et látjuk vendégül. A 17:00-kor kezdődő mérkőzés lesz a szezonunk utolsó hazai bajnoki mérkőzése, ezért minden szurkolónknak a csarnokban a helye.

FONTOS! Az Atomerőmű SE, a Paksi FC, az Atomerőmű KSE Bonyhád és klubunk rendhagyó összefogás keretén belül adománygyűjtést szervez az orosz-ukrán háború elől menekülni kényszerülő embertársaink számára. A részletekről a következő linken lehet tájékozódni: http://kscszekszard.hu/2022/03/03/rendhagyo-osszefogas-negy-klub-kozott-az-orosz-ukran-haboru-menekultjeinek-megsegitese-erdekeben/

Az előrehozott Nőnap alkalmából minden hölgy szurkolónk INGYEN tekintheti meg a PINKK Pécsi 424 elleni mérkőzésünket, sőt, egy apró meglepetéssel is kedveskedünk nekik.

Az ELŐ/JÁTÉK-ban ezúttal Mányoky Réka és Szabó Noémi beszélnek az esélyekről: