A Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség idén is megrendezi a Nagyok Kupája megyebajnokságot. A B-csoportban a KSC U12-es csapata a klubtárs Bátaszék otthonába látogatott, ahol nagyarányú győzelmet aratott.

“A tavaszi első fordulónkat idegenben játszottuk a Bátaszék vendégeként. Sajnos ezen napon ütköztünk egy terematlétika versennyel, amely a város és városkörnyéki általános iskolákat érintette. Atlétika verseny nem lehet ügyes kosarasok nélkül, gratulálunk Pozsonyi Kirának, aki korosztályában megnyerte a magasugrást!”

ATOMERŐMŰ KSC BÁTASZÉK – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD B 34-84 (14-20, 6-36, 2-10, 12-18)
Szekszárd: POZSONYI 26, CSAPÓ 16, SZABÓ 14, HORVÁTH 10, VARGA 6, LAKATOS 6, Gál 4, Makovics 2. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Az első negyedben az U12-es csapat négy húzóembere Csapó Szofival kiegészülve vette fel a csaknem tisztán fiúkból álló bátaszéki ötössel a harcot, ahol bizony szépen megállták a helyüket. Bátran egy-egyeztek és segítették egymást védekezésben. A második játékrészben serdülő lányaink állva hagyták ellenfelüket, így nagyarányú különbséggel zártuk az első félidőt. A második félidőben szép labdameneteket és csapatjátékot láthattunk a lányoktól. Nagyon sima meccset játszottunk, és fölényes győzelmet arattunk. Gratulálok a lányoknak! Csak így tovább!”

Stierné Jankovics Mária

Kép: Pozsonyi Balázs