Az U12-es KSC vasárnap Pécsre utazott, ahol a Dombóvár fiú és a házigazda PVSK leány csapata volt az ellenfél. Stierné Jankovics Mária tartalékos csapata ezúttal mindkét találkozóján alulmaradt.

“Gyermek csapatunk Pécsen a Gandhi Gimnáziumban játszotta a negyedik bajnoki fordulót. Két korosztályos játékos nélkül utaztunk Pécsre és nagyon gyenge dobóformát hozva két vereséggel tértünk haza.”

DOMBÓVÁRI KS – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 63-59 (19-14, 11-13, 27-10, 6-18)
Szekszárd: SUBOTIC 18, HENCSIK 11, Gyöngyösi 7, Szabó 7, Nyári 6, Gyimesi 5, Ágoston 4, Vajda 1, Csapó, Léhman, Rohr. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Fájó vereséget szenvedtünk ezen a mérkőzésen, különösen a harmadik negyedben. Ha még egy percig tart a mérkőzés, talán sikerül felhozni. A dombóvári fiúk extra dobóformában voltak, bárhonnan és bárhogyan engedték el, minden bement. Sajnos ezt nem tudtuk “überelni”, végül négy pont hiányzott.
Gratulálunk a Dombóvárnak a győzelemhez!”

PVSK NEMZETI AKADÉMIA LEÁNY/A – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 73-54 (22-10, 22-15, 13-15, 16-14)
Szekszárd: SUBOTIC 17, HENCSIK 12, ÁGOSTON 6, Nyári 6, Gyöngyösi 4, Léhman 3, Gyimesi 2, Vajda 2, Rohr 1, Szabó 1, Csapó. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Nagyobb arányú vereséget szenvedtünk a pécsi lányok ellen, de ez mégsem olyan fájó. A második félidőben nagyon szoros mérkőzést játszottunk és pariban voltunk, a harmadik negyedet meg is nyertük. Küzdöttünk, bár a duplázástól fáradtak voltunk. Sajnos ketten is (Ágoston, Gyimesi) megsérültek ezen a mérkőzésen. Mielőbbi gyógyulást kívánunk nekik.
Gratulálunk a pécsi lányoknak a győzelemhez.”

Stierné Jankovics Mária