A KSC U11-es csapata szombaton Dombóvárra látogatott, ahol az NKA Pécs mellett a házigazdákkal mérkőzött. Bár Horváth Vivien és Fekete Eszter csapata mindkét fiú együttes ellen vereséget szenvedett, jó játékkal a korábbiaknál szorosabb eredményeket értek el.

NKA PÉCS FIÚ/A – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 65-53 (14-2, 16-25, 21-18, 14-8)
Szekszárd: DOSZPOD 16, UNTERMÜLLER 16, BARTOS 6, Szegedi 6, Kitanics 3, Misóczki 3, Beke 1, Steiner 1, Szőcs-Böröcz 1, Bognár, Farner, Häckl. Edző: Horváth Vivien, Fekete Eszter.

“Az első negyedben egyetlen kosarat sikerült értékesítenünk, így a második négyesnek már egy tetemesebb előnnyel kellett szembenéznie. A félidei büntetőkkel sikerült felzárkóznunk három pontra, de a második félidőben sok labdát eladtunk, így tizenkét pont különbség lett a végeredmény. Az előző fordulóhoz képest most kevesebb ponttal kaptunk ki, ami szép teljesítmény a nagyon ügyes és gyors pécsi fiúk ellen. Untermüller Lilla és Doszpod Rebi kiemelkedő teljesítményt nyújtott támadásban, míg Bartos Zsuzsi gyönyörű védekezéssel segítette ehhez az eredményhez csapatunkat.”

DOMBÓVÁRI KS/A – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 82-63 (17-16, 20-18, 22-19, 23-10)
Szekszárd: DOSZPOD 10, HäCKL 9, Bartos 8, Beke 8, Farner 7, Misóczki 7, Kitanics 5, Untermüller 5, Szegedi 3, Bognár 1, Steiner, Szőcs-Böröcz. Edző: Horváth Vivien, Fekete Eszter.

“A dombóvári fiúkkal sikerült egészen a harmadik negyedig tartanunk a lépést. Nagyon agresszíven védekeztünk, nem ijedtünk meg a sokkal magasabb és gyorsabb fiúktól. A negyedik negyedre elfáradtunk, akkor alakult ki a nagyobb különbség. Nagyon szép egyéni teljesítményeket láthattunk Kitanics Lénától és Beke Nóritól védekezésben, Farner Zentától, Misóczki Majától és Häckl Lottitól pedig támadásban, nem beszélve a Doszpod-Untermüller-Bartos trióról. Összességében elégedett vagyok csapatommal a múltkori eredményekhez képest.”

Horváth Vivien