A KSC U11-es csapata a PTE-KPVK tornatermében kezdte meg az idei szezont. Stierné Jankovics Mária új csapata a legerősebb A-csoportban két vereséggel kezdett a fiú ellenfelek ellen.

“Egyesületünk a Főiskola tornatermében vállalta a forduló rendezését, miután az általános iskolák október elsején bezártak. U11 lányaink csapatát most próbáljuk összekovácsolni, hiszen három iskolai együttesből verbuválódnak össze. Még nagyon az elején járunk, és sajnos nem tudunk közösen edzeni, hiszen a Dienes iskola csak a saját tanulóinak engedélyezi a tornatermi edzéseket. Négy kislány így kiszorul onnan, és a Sportcsarnok kistermi edzésein vesz csak részt. Az U12 korcsoportos lányoktól megörököltük az A-csoportos besorolást, de az bizony nagyon erős két fiú csapatot jelentett, így két súlyos vereséget szenvedtünk.”

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – GYKSE SZEKSZÁRD 19-71 (2-10, 5-24, 12-14, 0-23)
Szekszárd: POZSONYI 10, Untermüller 6, Mick-Szabó 1, Szegedi 1, Tamási 1, Dránovics-Kilián, Cevis, Dobra, Lakatos, Makovics, Sárossy, Szabó, Véhman. Edző: Stierné Jankovics Mária.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – DOMBÓVÁRI KS 17-83 (0-18, 7-30, 6-23, 4-12)
Szekszárd: Lakatos 5, Pozsonyi 5, Tamási 3, Makovics 2, Untermüller 1, Véhman 1, Cevis, Dobra, Dránovics-Kilián, Mick-Szabó, Sárossy, Szabó, Szegedi. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Mindkét mérkőzésen volt egy negyed, amelyre sikerült összeszedni magunkat, és ebből kell építkeznünk. Rengeteg munka vár még ránk, hogy tudjunk leindítások ellen védekezni, és mezőnykosarat dobni. Gratulálok a fiúknak!”

Stierné Jankovics Mária