A klubunk által 2011-ben életre hívott U11 megyebajnokság utolsó nyolcadik fordulója 2022. június 11-18-án a Dienes Valéria Általános Iskola tornatermében került megrendezésre. A KSC színeiben ezúttal is kilenc (!) csapat képviseltette magát.

A-csoport:

GYKSE BIKÁK – GYKSE TITÁNOK 35-81 (16-15, 7-21, 5-28, 7-17)

TAMÁSI DÁMOCSKÁK – GYKSE BIKÁK 29-60 (4-16, 8-19, 1-23, 16-2)

GYKSE TITÁNOK – TAMÁSI DÁMOCSKÁK 74-15 (16-6, 27-2, 11-3, 20-4)

Végeredmény:
1. GYKSE Titánok
2. GYKSE Bikák
3. Tamási Dámocskák

B-csoport:

ATOMERŐMŰ KSC DIENES CICÁK – ATOMERŐMŰ KSC GYAXI MAXI 11-72 (0-17, 4-25, 6-12, 1-18)
Atomerőmű KSC Dienes Cicák: Szegedi 5, Hurtony 2, Incze 1, Kozsír 1, Tomalik 1, Tölgyesi 1, Bachus, Dévai, Hajnal, Mészáros, Molnár, Nemes. Edző: Stierné Jankovics Mária.
Atomerőmű KSC Gyaxi Maxi: Szabó 19, Molnár-Taksonyi 16, Doszpod 13, Balogh 10, Hoffmann 6, Módos-Krémer 5, Csiki 1, Jakab Z. 1, Végh 1, Jakab Zs., Pintér, Schmidt. Edző: Szabóné Kovács Andrea.
Stierné Jankovics Mária (Atomerőmű KSC Dienes Cicák): “A június 10-12. között megrendezett U12 Országos Jamboree néhány csapatnál a Nyuszi kupa mérkőzéseinek egy héttel való elhalasztását eredményezte. Így volt ez a KSC Dienes Cicák esetében is, akik ezáltal jóval erősebb csoportba kerültek a szintén KSC-s Baka Gidák és Gyaxi Maxi ellenfeleként. Ismerve az erőviszonyokat, harcosságra buzdítottam a kislányokat és küzdést vártam el tőlük. A második félidő képe nagyon biztató volt. Hatalmas akaraterőt mozgósítottak a kislányok mind védekezésben, mind pedig támadásban a magasabb, technikailag és tudásban jóval előrébb tartó gyakorlós lányok és fiúk ellen. Büszke voltam rájuk! Gratulálunk a Gyaxi Maxi csapatának!”
Szabóné Kovács Andrea (Atomerőmű KSC Gyaxi Maxi): “Az első meccsünket a Dienes Cicák ellen játszottuk. Az esélyek nem voltak kiegyenlítettek, hiszen az ellenfelünk nagyon fiatal és kezdő csapat, ráadásul hiányzott a húzóemberük. Az első félidőben a szoros emberfogásra helyeztük a hangsúlyt, hogy gyakoroljuk a helyes védekezést. Rengeteg labdát szereztünk, amiből könnyű kosarakat tudtunk dobni. A második félidőben a csapatjátéké volt a főszerep, csak két leütéssel játszottunk, így mindenkit sikerült bevonnunk a játékba. Több szerephez jutottak a kisebbek is, és többen éltek is a lehetőséggel, faultot harcoltak ki, labdát szereztek. Gratulálunk a Cicáknak a bátor játékért!”

ATOMERŐMŰ KSC BAKA GIDÁK – ATOMERŐMŰ KSC DIENES CICÁK 50-16 (12-4, 22-8, 8-2, 8-2)
Atomerőmű KSC Baka Gidák: Untermüller 13, Fajszi 10, Beke 8, Steiner 6, Csötönyi 4, Daradics 3, Fricsi 2, Mikóczi 2, Lovász 1, Samu 1, Bíró, Csiki, Figura, Hegedüs, Hevesi, Koltai-Kiss, Szabó. Edző: Fekete Eszter.
Atomerőmű KSC Dienes Cicák: Hurtony 7, Mészáros 3, Molnár 2, Bachus 1, Dévai 1, Szegedi 1, Tomalik 1, Hajnal, Incze, Kozsír, Nemes, Tölgyesi. Edző: Stierné Jankovics Mária.
Fekete Eszter (Atomerőmű KSC Baka Gidák): “Örültem, hogy a fiatalabb ellenfél ellen sok lehetőséget tudtam adni az eddig kevesebbet játszó lányaimnak, akik meghálálták a bizalmat. Mindenki jól küzdött a pályán. Büszke vagyok a csapatomra, és gratulálok a Dienes Cicáknak!”
Stierné Jankovics Mária (Atomerőmű KSC Dienes Cicák): “Ezen a mérkőzésen sem volt esélyünk az U11-U12-es csapatban aktívan pattogtató lányok ellen, bár igyekeztünk borsot törni az orruk alá. Viszont mindkét negyedben volt pár percünk, amikor meg tudtuk mutatni, hogy nem telt el hiába az év, és gyarapodott a tudásunk. Gratulálok a Baka Gidák csapatának, és köszönjük szépen a lehetőséget, hogy hasonló korú kislányok ellen is játszhattunk! A Dienes Cicák csapatának nagy része munkás hétnek néz elébe, hisz jelentkezett a Kosárvarázs képzőtáborba. Mindenkinek jó munkát és sok-sok élményt kívánok!”

ATOMERŐMŰ KSC GYAXI MAXI – ATOMERŐMŰ KSC BAKA GIDÁK 60-31 (9-4, 17-10, 10-17, 24-0)
Atomerőmű KSC Gyaxi Maxi: Doszpod 21, Szabó 10, Hoffmann 10, Molnár-Taksonyi 9, Balogh 6, Végh 2, Módos-Krémer 1, Schmidt 1, Csiki, Jakab Z., Jakab Zs., Pintér. Edző: Szabóné Kovács Andrea.
Atomerőmű KSC Baka Gidák: Untermüller 9, Beke 7, Fajszi 7, Fricsi 3, Szabó 3, Csötönyi 1, Samu 1, Bíró, Csiki, Daradics, Figura, Hegedüs, Hevesi, Koltai-Kiss, Lovász, Mikóczi, Steiner. Edző: Fekete Eszter.
Szabóné Kovács Andrea (Atomerőmű KSC Gyaxi Maxi): “Második meccsünket a Baka Gidák ellen vívtuk. Készültük erre a találkozóra, hiszen az előző fordulóban nagyon szoros mérkőzésen csak hat ponttal sikerült nyernünk. Remekül megfogtuk az ellenfél rettegett húzóemberét, és sikerült tíz pont alatt tartanunk. Az eredmény ellenére ez egy tüzes hangulatú, végig harcos meccs volt. Rengeteg labdát csentünk, jó indításaink voltak, viszont sok volt a kihagyott ziccerünk. Végre magas emberünk is magára talált, és értékes kosarakat dobott. Rendkívül elégedett vagyok a csapat teljesítményével, mindenki beleadott mindent, hogy nyerjünk! Gratulálok ehhez a szép végeredményhez, megérdemeltük az aranyérmet! Gratulálok a Gidáknak is a harcos játékhoz, ügyesen játszottak! Mindenkinek jó pihenést kívánok a nyárra!”
Fekete Eszter (Atomerőmű KSC Baka Gidák): “Egész évben ki-ki meccseket játszottunk egymás ellen. Most nem jól kezdtünk. A harmadik negyed végére újra szorossá tudtuk tenni az eredményt, de az utolsó nyolc percben nem tudtunk kosarat dobni. Gratulálok a Gyaxi Maxinak! Köszönöm a lányaimnak az egész éves munkát! Extra köszönet azoknak, akik a Nyuszi Kupa mellett U11-ben és U12-ben is sikeresen helyt álltak! Jó pihenést a nyárra! Hajrá KSC Baka Gidák!”

Végeredmény:
1. Atomerőmű KSC Gyaxi Maxi
2. Atomerőmű KSC Baka Gidák
3. Atomerőmű KSC Dienes Cicák

C-csoport:

ATOMERŐMŰ KSC BABITS LURKÓK – ATOMERŐMŰ KSC BÁTASZÉKI OROSZLÁNOK 20-56 (0-8, 12-19, 3-16, 5-13)
Atomerőmű KSC Babits Lurkók: Lückl L. 8, Sajben 4, Koch 3, Finta 1, Keresztes 1, Kovács 1, Lückl P. 1, Péri 1, Bence, Decsi, Jorga, Meixner, Rádi-Aszódy, Reinauer, Sarudi, Soós, Tóth, Tusa. Edző: Csernusné Kiss Edit, Farkas József.
Atomerőmű KSC Bátaszéki Oroszlánok: Parti 16, Laki 12, Farkas 7, Molnár 5, Burger 4, Bárdos 3, Braun 3, Jagicza 3, Hegyesi 2, Feigl 1, Loska, Mészáros. Edző: Pomsár Szilvia.
Csernusné Kiss Edit (Atomerőmű KSC Babits Lurkók): “A fordulatos mérkőzésen sajnos elég sok hibával kezdtük a játékot, ami aztán az eredményjelző táblán is már korán megmutatkozott. A sok kihagyott lehetőség és a döcögő védekezés miatt már a második játékrészben nem volt esélyünk utolérni ellenfelünket. A nagy létszám miatti gyakori csere következtében nem tudtuk felvenni a játék ritmusát. Küzdésben most sem volt hiány, ezért nagy dicséret illeti valamennyi Lurkócskáinkat! Egy hajtós, sok hibával lejátszott mérkőzésen maradtunk alul.”
Pomsár Szilvia (Atomerőmű KSC Bátaszéki Oroszlánok): “Az utolsó fordulóra nagyon készültünk, örülök, hogy egy győztes meccsel tudtunk hazamenni. Ügyes volt mindenki, labdaszerzésekből szép ziccereket dobtunk, hajtottunk, és oroszlánként küzdöttünk. Gratulálok a Lurkóknak is, nagyon ügyesek voltak!”

ATOMERŐMŰ KSC GARAY GÉZENGÚZOK – BAJAI NKK 18-70 (3-11, 8-27, 7-4, 0-28)
Atomerőmű KSC Garay Gézengúzok: Bognár 11, Szőcs-Böröcz 3, Frei 1, Katona 1, Mocsári 1, Sebestyén M. 1, Biró, Káldi E., Káldi P., Miklós, Sebestyén K., Szegedi. Edző: Domokos Bence.
Domokos Bence (Atomerőmű KSC Garay Gézengúzok): “Izgatottan vártuk az utolsó Nyuszi Kupa fordulót. Ellenfelünk, a Bajai NKK csapata nagyon jó játékosszerkezettel és képzett lányokkal rendelkezik. Hamar eldőlt, hogy ők a mérkőzés esélyesei. A nagy különbség ellenére elégedett voltam a játékosaimmal. Mindent megtettek a pályán a jobb eredmény eléréséért. Bognár Izabella 11 pontjával támadásban magaslott ki közülünk, Szőcs-Böröcz Flóra pedig védekezésével emelkedett ki az együttesből. Csapatom többsége még két-három évig versenyezhet ebben a bajnokságban, jövőre azon dolgozunk tovább, hogy az erősebb ellenfelekkel is fel tudjuk venni a versenyt. Gratulálunk a Bajai NKK csapatának a sportszerű és ügyes játékért!”

ATOMERŐMŰ KSC BÁTASZÉKI OROSZLÁNOK – BAJAI NKK 26-63 (6-11, 14-22, 0-16, 6-14)
Atomerőmű KSC Bátaszéki Oroszlánok: Parti 6, Burger 5, Laki 5, Braun 3, Molnár 3, Bárdos 2, Farkas 1, Jagicza 1, Feigl, Hegyesi, Loska, Mészáros. Edző: Pomsár Szilvia.
Pomsár Szilvia (Atomerőmű KSC Bátaszéki Oroszlánok): “A bajai lányok erőfölényével nem tudtunk mit kezdeni, védekezésben gyengék voltunk. Támadásainkban volt pár szép labdaátadás és megoldás a magasabb csapat ellen. Az eredménytől függetlenül jól küzdöttünk, gratulálok a Bajának!”

ATOMERŐMŰ KSC GARAY GÉZENGÚZOK – ATOMERŐMŰ KSC BABITS LURKÓK 40-31 (10-3, 18-11, 10-5, 2-12)
Atomerőmű KSC Garay Gézengúzok: Bognár 16, Szőcs-Böröcz 13, Káldi E. 6, Tóth 4, Frei 1, Biró, Katona, Káldi P., Miklós, Mocsári, Sebestyén K., Sebestyén M. Edző: Domokos Bence.
Atomerőmű KSC Babits Lurkók: Péri 9, Lückl L. 5, Soós 4, Koch 3, Kovács 2, Rádi-Aszódy 2, Sajben 2, Finta 1, Keresztes 1, Lückl P. 1, Reinauer 1, Bence, Decsi, Jorga, Meixner, Sarudi, Tóth, Tusa. Edző: Csernusné Kiss Edit, Farkas József.
Domokos Bence (Atomerőmű KSC Garay Gézengúzok): “Két meccsünk között volt időnk felkészülni a mérkőzésre. Mindenképp szerettük volna győzelemmel befejezni a bajnokságot. A lányok ennek tudatában léptek pályára, és mindent meg is tettek a sikerért. Bognár Izabella 16 ponttal, Szőcs-Böröcz Flóra pedig 13 ponttal járult hozzá a végső sikerhez. A Babits Lurkóknál és nálunk is voltak hiányzó játékosok, ezt mi tudtuk jobban kihasználni. Magabiztos előnyt sikerült kialakítani, ami a fiatalabb gyerekeknek is több játéklehetőséget biztosított a második félidőben. Küzdelmes, hajós meccsen végül kilenc pontos győzelmet értünk el. Gratulálok a Babits Lurkóknak, Editnek és Józsinak, jó meccset játszottunk! Szeretném megdicsérni a Gézengúzokat is. Egész szezonban példaértékűen dolgoztak, rengeteget fejlődtek, és sok örömöt szereztek nekem. Hálás vagyok, hogy ilyen csapattal dolgozhatok! Bravó lányok!”
Csernusné Kiss Edit (Atomerőmű KSC Babits Lurkók): “Az előző mérkőzést követő hosszú szünet után kicsit lassan ébredeztünk, így viszonylag korán elhúzott az ellenfél. A támadások vezetése sokszor egyéni labdavezetésbe fulladt, bár ez az ellenfél jó védekezésének is köszönhető volt. A második játékrészben azonban felvettük a játék ritmusát, és a végjátékban egyre közelebb kerültünk az eredményjelző táblán is ellenfelünkhöz. Az év során oly sokszor, kis csapatunk most is megmutatta, hogy küzdeni tudásban nincs hiány.”

Végeredmény:
1. Bajai NKK
2. Atomerőmű KSC Bátaszéki Oroszlánok
3. Atomerőmű KSC Garay Gézengúzok
4. Atomerőmű KSC Babits Lurkók

D-csoport:

ATOMERŐMŰ KSC KATOLIKUS KOBRÁK – BAJAI NKK-GYAXI 52-48 (20-5, 6-23, 6-14, 20-6)
Atomerőmű KSC Katolikus Kobrák: János Zs. 21, Pilisi 21, Koller B. 7, Szabó 3, János A., Kecskés, Koller Zs., Kovalcsik, Nagy J., Nagy P. Edző: Szabóné Kovács Andrea.
Szabóné Kovács Andrea (Atomerőmű KSC Katolikus Kobrák): “Az első meccsünket a bajai csapattal játszottuk. Nagy lendülettel kezdtünk, a második negyedben viszont pont a fordítottja történt. Rengeteg labdát szereztünk, de a dobásaink rendszeresen kifordultak a gyűrűből. Félidőben alig dobtunk be büntetőt, az ellenfél pedig nyolcat is értékesített, ezzel átvéve tőlünk a vezetést. Második félidőben megcseréltük a kezdők sorrendjét, ezzel biztosítva a véghajrát. A dobásaink a harmadik negyedben megint pontatlanok voltak, így hiába csentük el az ellenfél labdáját, alig tudtunk betalálni. A negyedik negyed nagy izgalmakat hozott, csak pár pont volt a különbség a két csapat között. Pilisi Péter és János Zsolt ponterős játékának köszönhetően mi nyertük a mérkőzést.”

ATOMERŐMŰ KSC ZOMBASKET – BONYHÁDI KSE U11 36-17 (6-2, 18-7, 2-3, 10-5)
Atomerőmű KSC Zombasket: Häckl 25, Wirth S. 5, Márton 4, Stoll 1, Wenhardt 1, Biró, Fazekas G., Fazekas M., László, Mőszmer, Turányi-Nagy, Wirth E. Edző: Domokos Bence.
Domokos Bence (Atomerőmű KSC Zombasket): “Három meghatározó játékosunk nélkül vágtunk neki az utolsó fordulónak. A mérkőzés elején kicsit megijedtünk a bonyhádi lányok magassági fölényétől. Ezen egy időkérés után sikerült túllendülni. Igyekeztünk a pályán minél korábban megállítani őket, majd labdát szerezni, mert a palánk alatt nem tudtuk felvenni a versenyt az ellenféllel. Az utasításokra jól reagáltak a gyerekek. Rengeteg labdát szerezve, pontos befejezésekkel magabiztos előnyt sikerült kidolgoznunk az első félidő végére. Häckl Lotti igazi vezérként 25 ponttal járult hozzá a végső sikerhez. A statisztikából ugyan nem derül ki, de ponterős játéka mellett rendkívül önzetlenül hozta helyzetbe társait. Wirth Soma védekezésben nehéz feladatot kapott a mérkőzés elején, az embere egy fejjel magasabb volt nála, ám nagyon szépen megbirkózott vele. Mindenki kivette részét a győzelemből, amihez szívből gratulálok a csapatomnak! Természetesen a Bonyhád csapatának is jár a gratuláció, ügyesen küzdöttek!”

ATOMERŐMŰ KSC ZOMBASKET – ATOMERŐMŰ KSC KATOLIKUS KOBRÁK 24-38 (4-3, 6-24, 8-4, 6-7)
Atomerőmű KSC Zombasket: Márton 10, Häckl 7, Wirth S. 3, Biró 1, Fazekas G. 1, Fazekas M. 1, Mőszmer 1, László, Stoll, Turányi-Nagy, Wenhardt, Wirth E. Edző: Domokos Bence.
Atomerőmű KSC Katolikus Kobrák: Pilisi 13, János Zs. 12, Szabó 7, Koller Zs. 3, Koller B. 2, Nagy P. 1, János A., Kecskés, Kovalcsik, Nagy J. Edző: Szabóné Kovács Andrea.
Domokos Bence (Atomerőmű KSC Zombasket): “A győzelem után egyből következett a második mérkőzésünk. Az első negyedben még jól tartottuk magunkat, a második játékrészben viszont nem tudtuk megállítani a Kobrák támadásait, a befejezéseink is pontatlanul sikerültek. A második félidő nagyon kiegyenlített játékot hozott, a különbséget viszont csak kis mértékben tudtunk kozmetikázni. Elfáradtunk. A végeredménytől függetlenül ügyesen helyt álltak a gyerekek, bátran és harcosan játszottunk. A befejezéseken mindenképp javítanunk kell. A mérkőzés legjobbja a mi csapatunkból Márton Viola volt a maga 10 pontjával és extra védekezésével. Gratulálunk a Katolikus Kobrák csapatának és Andinak, nagyon jól játszottak! Köszönöm a gyerekek egész éves szorgalmas munkáját és kitartását! Öröm velük dolgozni, és részese lenni a fejlődésüknek!”
Szabóné Kovács Andrea (Atomerőmű KSC Katolikus Kobrák): “A második meccset a jól ismert Zomba ellen játszottuk. Sokszor találkoztunk már velük a pályán, ismertük a játékosaik erősségét és gyengéit, de ők is a mieinket. Náluk is, nálunk is hiányzott meghatározó ember. Az elején kicsit meg voltunk szeppenve, de a második negyedben megráztuk magunkat, és gyönyörű kosarakat dobtunk. Pilisi Péternek remekül sikerült szoros emberfogással kiiktatnia az ellenfél legerősebb játékosát, így alig dobott ellenünk pontot! Rengeteg labdát tudtunk szerezni, amikből indítással szép ziccereket dobtunk. A második félidőre kicsit elfáradtunk, de szerencsére volt akkora előnyünk, hogy magabiztos győzelmet arathassunk. Gratulálok a csapat összes tagjának ehhez a harcos játékhoz, amit ezen a napon láthattunk tőlük! És gratulálunk a Zombasketnek is, ügyesen játszottak, jövőre ugyanitt!”

BAJAI NKK-GYAXI – BONYHÁDI KSE U11 53-24 (15-4, 17-4, 11-6, 10-10)

Végeredmény:
1. Atomerőmű KSC Katolikus Kobrák
2. Atomerőmű KSC Zombasket
3. Bajai NKK-Gyaxi
4. Bonyhádi KSE U11

E-csoport:

GYKSE BABITS MANÓK – ATOMERŐMŰ SE 6-51 (0-14, 4-11, 0-14, 2-12)
GYKSE Babits Manók: Lückl 2, Csordás 1, Farner 1, Lukács 1, Szász 1, Acsádi, Mészáros, Papp, Székely, Vágvölgyi, Vizi. Edző: Csernusné Kiss Edit, Farkas József.
Csernusné Kiss Edit (GYKSE Babits Manók): “Másodikos korú gyerekekből álló csapatunk most is nagyobb és erősebb ellenfél ellen kényszerült játszani. Sajnos a játék során sem védő-, sem támadólepattanó szerzésben nem volt sok esélyünk, így az ellenfél egymás után szerezhette a könnyű kosarakat. A mérkőzés során így is sokszor láthattunk Manócskáinktól egy-egy remek megoldást, mind védekezésben, mind pedig támadásban. A korai pontkülönbség itt sem vette el senki kedvét a játéktól, ugyanolyan lelkesedéssel játszottunk, bárki került a pályára.”

ATOMERŐMŰ KSC BÁTASZÉKI KISOROSZLÁNOK – GYKSE GARAY GLADIÁTOROK 17-23 (6-4, 4-9, 6-4, 1-6)
Atomerőmű KSC Bátaszéki Kisoroszlánok: Pankovics 11, Egerszegi 2, Szabó H. 2, Burger B. 1, Éliás 1, Benedeczki, Burger P., Götz, Khizi, Szabó L., Tiringer, Vörös. Edző: Dékány Zsanett.
Dékány Zsanett (Atomerőmű KSC Bátaszéki Kisoroszlánok): “A mérkőzést a második és a negyedik negyedben nyújtott gyenge játékunknak köszönhetően vesztettük el. Eladott labdák, labdavezetési hiányosságok és ziccerhelyzetek kihagyása jellemezte a játékunkat. Gratulálok a Gladiátorok megérdemelt győzelméhez!”

GYKSE GARAY GLADIÁTOROK – ATOMERŐMŰ SE 30-46 (4-8, 11-11, 4-18, 11-9)

ATOMERŐMŰ KSC BÁTASZÉKI KISOROSZLÁNOK – GYKSE BABITS MANÓK 19-10 (1-3, 6-1, 6-3, 6-3)
Atomerőmű KSC Bátaszéki Kisoroszlánok: Szabó H. 8, Pankovics 5, Benedeczki 2, Khizi 2, Egerszegi 1, Éliás 1, Burger B., Burger P., Götz, Szabó L., Tiringer, Vörös. Edző: Dékány Zsanett.
GYKSE Babits Manók: Vizi 5, Farner 2, Csordás 1, Lukács 1, Lückl 1, Acsádi, Mészáros, Papp, Szász, Székely, Vágvölgyi. Edző: Csernusné Kiss Edit, Farkas József.
Dékány Zsanett (Atomerőmű KSC Bátaszéki Kisoroszlánok): “A következő mérkőzésen a pontos passzok, a lepattanók megszerzése, a jó helyzetek kialakítása és azok értékesítése segítette győzelemhez a csapatot. Jól alkalmaztuk a tanultakat, nagyon elégedett voltam az összjátékkal. A Babits Manóknak köszönjük a játékot!”
Csernusné Kiss Edit (GYKSE Babits Manók): “Elmondhatjuk, hogy ez a mérkőzés volt a bajnokság fénypontja, hiszen ilyen színvonalú küzdést még egyetlen játéknap sem hozott az idényben. Mindkét csapat részéről óriási küzdelem alakult ki a pályán a labda megszerzéséért és megtartásáért. A mérkőzés elején még a vezetést is sikerült megszereznünk, és bár végül az ellenfél győzött, a kevés pont ellenére rendkívül színvonalas, izgalmas és változatos mérkőzésen vagyunk túl. Mindenkit óriási dicséret illeti a helytállásért!”

Végeredmény:
1. Atomerőmű SE
2. GYKSE Garay Gladiátorok
3. Atomerőmű KSC Bátaszéki Kisoroszlánok
4. GYKSE Babits Manók