Csütörtökön Szabó Gergő ügyvezetőnk és játékosunk, Miklós Melinda a Nemzeti Kézilabda Akadémián járt Balatonbogláron. 18 éves bedobónk, akit három hete műtöttek meg, mert az Achilles-ina melletti csontjával voltak problémák, jövő héttől kezdve 3-4 hetes rehabilitációt végez majd a Balaton partján – bátran leírhatjuk, nagyszerű körülmények között.

„Dr. Tállay András javaslatára, valamint Szabó Balázs elnökségi tagunk közbenjárásával kerestem fel Mocsai Tamást, a NEKA ügyvezetőjét, aki az első pillanattól kezdve nagyon segítőkész volt. Látogatásunkkor szívélyesen körbevezetett minket az akadémián és kollégáival szinte A-tól Z-ig meg is beszéltük a rehabilitációs folyamat egészét. Még egy esetleges edzőtáborról is szó esett, erről majd a későbbiekben születik döntés” – mondta ezzel kapcsolatban ügyvezetőnk, aki hozzátette, nagyon hálás, s külön köszönetet mondott Mocsai Tamás szívélyességéért.

„Érkezésünktől kezdve mindenki nagyon kedves és segítőkész volt, mindent megmutattak és elmagyaráztak, hogyan zajlik a munka náluk. Az egész elég hihetetlen volt, elképesztően profik a körülmények. Sikerült találkoznom azokkal, akikkel együtt fogok dolgozni és noha rövid időt töltöttünk el együtt, már ennyiből is érezhető volt a profizmusuk, egyből tudták, mi várható és megnyugtattak, hogy minden rendben lesz és jó helyre kerülök. Nagyon szépen köszönöm ezt a lehetőséget a klubomnak, hogy ők is a legjobb megoldást keresik a teljes felépülésemhez és a NEKA-nak azért, hogy nyitottan fogadtak” – mondta Miklós, akit a sérülése megakadályozott abban, hogy ott legyen a Sopronban zajló U20-as Európa-bajnokságon Cziczás László szövetségi edző csapatában.

Fotó: Langmár Gergely – sporttudományos és sportegészségügyi csoport vezető; Miklós Melinda – játékos; Mocsai Tamás – ügyvezető; Szabó Gergő – ügyvezető elnök