Az U14-es KSC szombat délután a fővárosba látogatott, ahol a Csata DSE B-csapatával játszott felkészülési mérkőzést. Harsányi Mária és Szabóné Kovács Andrea tanítványai a találkozó hajrájában hat pontos vereséget szenvedtek.

CSATA DSE/B – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 53-47 (10-11, 16-14, 12-16, 15-6)
SZEKSZÁRD: HENCSIK 24/6, Szabó 4, Csapó 1, Schiefer, Varga. Csere: Pomsár 8, Kollár 7/3, Kófiás 2, Horváth 1, Pozsonyi. Edző: Harsányi Mária, Szabóné Kovács Andrea.

“Szombaton 15:30-as kezdéssel Budapesten a 2010-es születésű Csata/B-vel játszottunk felkészülési mérkőzést. Remek kis csapat ez a fiatal fővárosi együttes, de itt nyernünk kellett volna. Rengeteg hibával játszottunk, gyengén védekeztünk, rossz döntéseket hoztunk, és pontatlanul dobtunk. Sok eladott labdánk is volt, így a végjátékban kaptunk ki hat ponttal. A harmincnyolcadik percben még egál volt (46-46), a mérkőzésen végig fej-fej mellett haladtunk, hol ők, hol mi vezettünk pár ponttal. Az utolsó negyed volt a leggyengébb (15-6). Minden játékosom mélyen tudása alatt szerepelt, és az akarattal is gondok voltak. Húzóemberünk Hencsik Adrit kivéve, de ő is csak a pontjaival tűnt ki, meg a küzdésével. Rengeteg munkára van szükség, hogy a bajnokságban továbbra is jól szerepeljünk. A feladat adott, dolgozni kell rajta! Mindent bele csajok és mindenki! Köszönjük a meghívást, és gratulálunk a fiatal csatásoknak! Ebből a meccsből tanulni kell, hajrá!”

Harsányi Mária

Kép: Hencsik László