Vasárnap a Szekszárd Városi Sportcsarnokban került megrendezésre az U12-es bajnokság következő fordulója, ahol a C-csoportban a GYKSE Szekszárd/B és a Kozármisleny SE/A csapata volt az ellenfél. Baki Sándor és Stierné Jankovics Mária lányai mindkét mérkőzésükön nagyarányú győzelmet arattak.

“Vasárnap a Sportcsarnokban került megrendezésre a gyermek bajnokság negyedik fordulója. Ellenfelünk a GYKSE/B és a Kozármisleny/A csapata volt. Mindkét mérkőzést nagyarányú győzelemmel zártuk, így a következő körben eggyel feljebb, a B-csoportban folytatjuk, ahol már jóval nehezebb meccsek várnak ránk. Marika nénivel nagyon büszkék vagyunk a lányokra, mert végig keményen védekeztek, küzdöttek és harcoltak.”

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – GYKSE SZEKSZÁRD/B 83-34 (23-10, 14-8, 25-3, 16-9 – 5-4)
Szekszárd: UNTERMÜLLER 14, BARTOS 12, SZEGEDI 9, Farner 8, Kitanics 7, Häckl 6, SZABÓ 6, Beke 5, Bognár 5, DOSZPOD 5, Finta 4, Szőcs-Böröcz 2, Bence, Eppel, Koncsek. Edző: Baki Sándor, Stierné Jankovics Mária.

“Szigorú védekezésünkkel sorra szereztük a labdákat, így rengeteg lehetőségünk akadt, de sokat kihagytunk, és sokszor adtunk büntetőt az ellenfelünknek, mert dobás közben faultoltunk. Az első félidőben még kicsit döcögősebben játszottunk, de végig növelni tudtuk előnyünket, és fölényes győzelmet arattunk.”

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – KOZÁRMISLENY SE/A 105-27 (24-12, 20-2, 21-4, 34-6 – 6-3)
Szekszárd: KITANICS 21, HÄCKL 20, SZABÓ 15, UNTERMÜLLER 14, BARTOS 11, DOSZPOD 7, Bognár 5, Finta 5, Beke 4, Szőcs-Böröcz 3, Bence, Eppel, Farner, Koncsek, SZEGEDI. Edző: Baki Sándor, Stierné Jankovics Mária.

“A kozármislenyi csapat ellen lassan kezdtünk, viszont gyorsan megráztuk magunkat, és már a negyed végére több, mint tíz pontos előnyre tettünk szert. A következő három játékrészben összesen tizenöt pontot engedtünk ellenfelünknek, mialatt mi nagyon ponterősen játszottunk (de még mindig sok ziccert mellé dobtunk). Gratulálok a csapatunknak!”

Baki Sándor