Szombaton klubunk mindkét U11-es csapata Pécsre látogatott: a Fekete Eszter vezette KSC/A az A-csoportban a KASI/A és az NKA Pécs fiú, míg a Stierné Jankovics Mária irányította KSC/B a H-csoportban az NKA Pécs leány/C és a PVSK NKA leány/B együttese ellen lépett pályára.

KASI/A – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD/A 72-48 (21-10, 21-12, 10-13, 13-8 – 7-5)
Szekszárd: DOSZPOD 13, HÄCKL 13, Szabó P. 6, Misóczki 5, Fajszi 4, Steiner 4, Márton 1, Mikóczi 1, Szabó A. 1, Dulai, Tusa, Wirth. Edző: Fekete Eszter.

NKA PÉCS U11 FIÚ – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD/A 76-42 (20-4, 13-9, 17-7, 19-13 – 7-9)
Szekszárd: DOSZPOD 16, HÄCKL 6, Dulai 5, Misóczki 5, Szabó A. 3, Szabó P. 3, Stoll 2, Fajszi 1, Wirth 1, Mikóczi, Steiner, Tusa. Edző: Fekete Eszter.

“Nem először szerepeltünk az A-csoportban, ahol mindig erős ellenfelekkel találkoztunk. Ezek a fiú csapatok a játék minden elemében előrébb tartanak nálunk. Büszke vagyok, hogy nem ijedtünk meg, és voltak olyan periódusok, amikor fel tudtuk venni velük a versenyt. Ezúttal a kaposváriakkal játszottunk szorosabb mérkőzést. A pécsiekkel pihenő nélkül kellett folytatnunk, ami meg is látszott az eredményen. A nagyon fizikális játék felőrölte a lányokat mindkét meccsen. Ezen a napon Doszpod Rebeka és Hackl Lotti emelkedett ki társai közül.
Dolgozunk tovább! Hajrá KSC!”

Fekete Eszter

“A H-csoport ötödik fordulóját ezúttal is a Rátgéber Akadémia rendezte Pécsen a Református Kollégium tornacsarnokában. Most a két mérkőzésből egyet sikerült megnyernünk, így a csoport harmadik helyezését tudtuk megszerezni.”

NKA PÉCS KENGURU LEÁNY/C – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD/B 40-29 (13-6, 8-7, 6-8, 11-1 – 2-7)
Szekszárd: DARADICS 7, CSÖTÖNYI 4, SARUDI 4, Bachusz 3, Balázs 3, Soós 3, Fricsi 2, Farkas 1, Hurtony 1, Mészáros 1, Tóth. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“A vereség ellenére voltak jó dolgok a mérkőzésen, amelynek örülni lehetett. A második és harmadik negyed eredményével is maximálisan elégedett voltam. Bár kevés pontot sikerült dobnunk, de ellenfelünknek sem engedélyeztünk többet. A félidőben bedobott hét büntető, és az, hogy szinte mindenkinek sikerült legalább egy pontot dobni, szintén nagy örömömre szolgált. Gratulálunk a pécsi lányoknak, akik aztán a második meccsüket is megnyerték, és továbbjutottak a csoportból.”

PVSK NKA LEÁNY/B – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD/B 26-43 (6-7, 4-11, 7-6, 6-16 – 3-3)
Szekszárd: SOÓS 15, BALÁZS 9, Sarudi 7, Csötönyi 5, Daradics 5, Bachusz 2, Farkas, Fricsi, Hurtony, Mészáros, Tóth. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Már nagyon vágytunk és vártunk egy igazi sikerre, és most elértük! Természetesen nem hullott az ölünkbe, nagyot küzdöttek a kislányok érte. Az izgalom is megvolt a javából, mert a negyedik negyedben tudtuk bebiztosítani a győzelmünket. Soós Gréti és Balázs Csenge ponterős játéka mellett dicséret illet mindenkit, mert nagyon küzdöttek. Gratulálok a csapatnak, csak így tovább!”

Stierné Jankovics Mária