A KSC jövő évi U11-12-es csapatainak kosarasai 2020. június 15-26. között a Dienes Valéria Általános Iskolában kosaras napköziben vettek részt. Stierné Jankovics Mária edző beszámolója.

“A Kosárvarázs táborral párhuzamosan huszonhét gyermek – a KSC jövő évi U12 és U11 keretébe tartozó kosaras lányok – két hetes kosaras napköziben vettek részt a Dienes Valéria Általános Iskola tornatermében.
A napi programban két edzés, sok-sok játék és jókedvű együttlét szerepelt, amelyek jól szolgálták a csapatépítést. Az utolsó napon egyéni versenyekkel, valamint két, illetve három csapattal villámtornát rendeztünk, ahol érmet lehetett nyerni. Senki sem ment haza érem nélkül. Nagy volt a boldogság, hiszen így sikerült kárpótolni a gyerekeket az elmaradt Nyuszi Kupán nyerhető érmekért. Ezzel az U11-U12 csapat pihenőre vonulhatott.
Négy fő U12-es (Gál, Hencsik, Kollár és Kófiás) a délelőtti edzéseken a saját korosztályukban, míg délután az U14-es csoportunk edzésein vett részt. Ők még a jövő héten is folytatják.
Szeretném kiemelni, hogy a gyerekek étkeztetésében nagyon sok segítséget kaptunk Szabadi Istvántól, a Stefán Ételbár tulajdonosától. Bármit választhattunk, barátságos és gyors kiszolgálásban volt részünk. Nagy-nagy köszönet érte!
Augusztusban találkozunk, jó pihenést mindenkinek!”

Stierné Jankovics Mária