A Baki Sándor és Stierné Jankovics Mária vezette U12-es KSC vasárnap a Szekszárd Városi Sportcsarnokban felkészülési torna keretében a Bajai NKK és a fővárosi Török Sasok együttesével mérkőzött meg.

“Vasárnap a Bajai NKK és a Törekvés SE csapatait láttuk vendégül a Városi Sportcsarnokban egy felkészülési torna keretein belül. Egy győzelemmel és egy vereséggel zártuk a napot. A két mérkőzés nagyon jól szolgálta a felkészülésünket a jövő heti bajnoki fordulóra. Következő vasárnap Kaposváron a dombóvári és a helyi fiú csapat ellen fogunk játszani, és ilyen hozzáállással lesz keresnivalónk. Addig pedig dolgozunk tovább, hogy fejlődjünk. Köszönjük a vendégeknek a játékot, további sok sikert kívánunk mindenkinek!”

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – BAJAI NKK 91-41 (17-7, 27-6, 18-12, 24-11 – 5-5)
Szekszárd: SZABÓ 17, Farner 14, HÄCKL 13, UNTERMÜLLER 12, Bartos 8, Finta 8, Beke 7, DOSZPOD 6, Bognár 4, Bence 1, Eppel 1, Szegedi. Edző: Baki Sándor, Stierné Jankovics Mária.

“Bátortalanul kezdtünk és sok hibával játszottunk, ennek ellenére a képzetlenebb bajai lányok ellen így is magabiztos győzelmet arattunk. Gratulálunk a csapatunknak!”

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – TÖRÖK SASOK 51-92 (15-19, 4-25, 17-17, 12-26 – 3-5)
Szekszárd: SZABÓ 15, Finta 9, BARTOS 8, UNTERMÜLLER 7, Doszpod 4, Beke 2, Bognár 2, Häckl 2, Farner 1, Szegedi 1, Bence, Eppel. Edző: Baki Sándor, Stierné Jankovics Mária.

“A gyorsabb és magasabb fővárosi együttessel szoros első és harmadik negyedet sikerült játszani, de a páros etapokban harmincöt ponttal maradtunk alul. Rengeteg labdát eladtunk, és azokból könnyű kosarakat szerzett ellenfelünk, illetve a lepattanószerzéssel is meggyűlt a bajunk. A nagyarányú vereség ellenére a küzdésért az egész csapatot dicséret illeti, ilyen mérkőzésekből lehet sokat tanulni és fejlődni. Gratulálunk a Török Sasoknak!”

Baki Sándor