A klubunk által 2011-ben életre hívott U11 megyebajnokság idéntől a megyei szövetség fő támogatójának, a TARR Kft.-nek a nevét viseli. A 2023. december 9-10-én a Dienes Valéria Általános Iskola tornatermében megrendezésre került első fordulóban a KSC színeiben hét (!) csapat képviseltette magát.

A-csoport:

GYKSE TÖRPÖRDÖGÖK/A – BAJAI NKK TÖRPILLÁK 63-5 (21-0, 17-0, 16-0, 7-3 – 2-2)

TARR KSC BAKA GIDÁK – GYKSE TÖRPÖRDÖGÖK/A 10-82 (0-26, 2-12, 0-23, 5-14 – 3-7)
TARR KSC Baka Gidák: Fricsi 7, Fejes 1, Fung 1, Kovács Nó. 1, Bíró, Csiki, Czövek, Gyovai, Kékes, Kovács Na., Miklós. Edző: Fekete Eszter.
Fekete Eszter (TARR KSC Baka Gidák): “A sok betegre és a más elfoglaltság miatt hiányzókra tekintettel örültem, hogy ki tudtunk állni. Nagyon félénken kezdtük a mérkőzést, megijedtünk az ellenféltől. Igaz, nem voltunk egy súlycsoportban és tudásszintben a fiúkkal, de koncentráltabban, bátrabban kell játszanunk. Gratulálok a GYKSE csapatának!”

BAJAI NKK TÖRPILLÁK – TARR KSC BAKA GIDÁK 28-46 (4-14, 7-9, 4-9, 8-8 – 5-6)
TARR KSC Baka Gidák: Koltai-Kiss 21, Fricsi 17, Csiki 3, Gyovai 2, Fejes 1, Kékes 1, Kovács Na. 1, Bíró, Czövek, Fung, Kovács Nó., Miklós. Edző: Fekete Eszter.
Fekete Eszter (TARR KSC Baka Gidák): “Ezen a mérkőzésen Koltai-Kiss Lara és Fricsi Dóra vezérletével bátrabban és jobban játszottunk. Mindenki pályára lépett, és küzdött, harcolt. Büszke vagyok a csapatomra, és gratulálok nekik! Hajrá KSC Baka Gidák!”

Végeredmény:
1. GYKSE Törpördögök/A
2. TARR KSC Baka Gidák
3. Bajai NKK Törpillák

B-csoport:

TARR KSC BÁTASZÉKI OROSZLÁNOK – TAMÁSI DÁMOCSKÁK 61-3 (12-1, 18-0, 8-0, 18-0 – 5-2)
TARR KSC Bátaszéki Oroszlánok: Benedeczki 25, Braun 19, Szabó Li. 10, Egerszegi 3, Vörös 3, Eppel 1, Götz, Khizi, Szabó Lé. Edző: Orbán Szilvia.
Orbán Szilvia (TARR KSC Bátaszéki Oroszlánok): “A Tamási csapata ellen játszottuk a bajnokság első meccsét, ahol nagy pontszám különbséggel nyertünk. A két együttes közötti eltérő erőviszony lehetőséget adott a ponterős játékhoz. Labdaszerzésekből dobtunk ziccereket, gyakorolni tudtuk az alap- és oldalbedobásoknál a védőtől való elszakadást. A magabiztos győzelem után a következő mérkőzésen már több önbizalommal léptünk pályára.”

TAMÁSI DÁMOCSKÁK – BAJAI NKK KISHÖLGYEK 3-68 (0-19, 0-18, 1-16, 0-10 – 2-5)

BAJAI NKK KISHÖLGYEK – TARR KSC BÁTASZÉKI OROSZLÁNOK 46-24 (11-8, 10-4, 15-2, 4-5 – 6-5)
TARR KSC Bátaszéki Oroszlánok: Braun 11, Szabó Li. 5, Vörös 4, Benedeczki 2, Egerszegi 1, Eppel 1, Götz, Khizi, Szabó Lé. Edző: Orbán Szilvia.
Orbán Szilvia (TARR KSC Bátaszéki Oroszlánok): “A bajaiak összeszokottabb lányai ellen az első félidőben még tudtuk tartani a közeli pontszámot, de a végére védekezésben elfáradtunk, és ezt kihasználta ellenfelünk. Az Oroszlánok szépen küzdöttek, a vereség ellenére jó meccset játszottunk. Edzéseken gyakorolni fogjuk azokat a hiányosságokat, amik legjobban kimutatkoztak, sok fejlődés vár még ránk. Gratulálok a bajaiaknak!”

Végeredmény:
1. Bajai NKK Kishölgyek
2. TARR KSC Bátaszéki Oroszlánok
3. Tamási Dámocskák

C-csoport:

TARR KSC BABITS LURKÓK – TARR KSC ZOMBASKET 20-42 (5-7, 0-12, 12-4, 0-11 – 3-8)
TARR KSC Babits Lurkók: Lückl 9, Málinger 4, Cseri 2, Farner 2, Gera 1, Szalontai 1, Szücs 1, Balogh, Csizmazia, Nepp, Simon, Soós. Edző: Csernusné Kiss Edit, Farkas József.
TARR KSC Zombasket: Márton V. 20, Stoll F. 6, Wirth 6, Fazekas G. 4, Erős B. 1, Erős E. 1, Fazekas Má. 1, Márton K. 1, Stoll B. 1, Wenhardt 1, Fazekas Mi., Mőszmer. Edző: Domokos Bence.
Csernusné Kiss Edit (TARR KSC Babits Lurkók): “Lurkóink már alig várták, hogy végre ismét játszhassanak a Nyuszi Kupán. A mérkőzés elején még kiegyenlített volt a küzdelem, de különösen egyetlen játékosnak köszönhetően ellenfelünk fokozatosan növelte előnyét, amelyet már nem tudtunk behozni. Igyekeztünk felvenni a versenyt a zombai csapat húzóembereivel szemben is, de sajnos nem bírtunk a túlerővel.”
Domokos Bence (TARR KSC Zombasket): “Nagyon vártuk már az idei bajnokság rajtját, talán a túlzottan is izgultunk. Az első mérkőzés nehezen indult, két gyors kapott kosár után újra elosztottuk az embereket, és így már jobban működött a védekezés. A gyorsindításaink rendre veszélyesek voltak, de sajnos kevés támadást tudtunk ponttal befejezni. Helyzetkihasználásban mindenképpen javulnunk kell. A második negyedben sikerült elhúznunk a Lurkóktól, ez elsősorban Márton Viola ponterős játékának volt köszönhető. Védekezésben sokat javult tavalyhoz képest Wenhardt Napsugár, bátor labdaszerzései fontosak voltak számunkra. A lepattanók gyűjtésében jeleskedtünk, nem tudtak fogást találni a védelmünkön sem. A második félidő kiegyenlítettebb játékot hozott. Mindenki pályára lépett, a meghatározó játékosok is pihenni tudtak a következő mérkőzésre. Külön kiemelném, hogy a félidőben nyolc büntetőt értékesítettünk. Sokan most játszották életük első mérkőzését, amihez külön gratulálok! Gratulálunk a Babits Lurkóknak, ügyesen küzdöttek!”

TARR KSC ZOMBASKET – BONYHÁDI KSE 65-17 (10-10, 22-0, 12-0, 16-4 – 5-3)
TARR KSC Zombasket: Márton V. 37, Stoll F. 14, Wirth 7, Fazekas Má. 4, Erős E. 1, Márton K. 1, Wenhardt 1, Erős B., Fazekas G., Fazekas Mi., Mőszmer, Stoll B. Edző: Domokos Bence.
Domokos Bence (TARR KSC Zombasket): “A második mérkőzés előtt kissé megriadtunk a magasabb szerkezetű ellenfelünktől. Ismét bátortalanul kezdtünk, kapkodva, pontatlanul játszottunk. Stoll Fanni és Wirth Elena pontjainak és gyönyörű összjátékainak köszönhetően egálra hoztuk az első negyedet. A második játékrészben újra megcsillogtatta tehetségét Márton Viola, aki összesen 37 pontig jutott. Fazekas Máté fiatal kora ellenére ugyancsak rendkívül veszélyesen és harcosan játszott, majd egy fejjel magasabb emberét sikerült semlegesítenie. A második félidőt jobban bírtuk erővel, így még nagyobb különbséget tudtunk kialakítani. Aki beszállt a játékba, tudása legjavát adta. Örülök, hogy sok szülő is elkísért minket, és láthatta, milyen sokat fejlődtek a gyerekek szeptember óta. Le a kalappal minden játékosom előtt, ügyesek voltatok! Gratulálunk a Bonyhád csapatának!”

BONYHÁDI KSE – TARR KSC BABITS LURKÓK 33-30 (3-4, 9-4, 4-15, 12-2 – 5-5)
TARR KSC Babits Lurkók: Lückl 20, Gera 4, Simon 3, Balogh 1, Csizmazia 1, Soós 1, Cseri, Farner, Málinger, Nepp, Szalontai, Szücs. Edző: Csernusné Kiss Edit, Farkas József.
Csernusné Kiss Edit (TARR KSC Babits Lurkók): “Két hasonló tudású csapat találkozott ezen a mérkőzésen, ennek megfelelően végig kiegyenlített és izgalmas volt a találkozó. Az első félidő után fej-fej mellett álltak a csapatok. A harmadik negyedben azonban sikerült elhúznunk, mert a jó védekezés következtében rendre könnyű kosarakat tudtunk szerezni. A negyedik játékrész vége felé már fáradtan játszottunk, ezért ellenfelünk fokozatosan ledolgozta hátrányát, és a végjátékban sajnos ők tudtak jobban koncentrálni.”

Végeredmény:
1. TARR KSC Zombasket
2. Bonyhádi KSE
3. TARR KSC Babits Lurkók

D-csoport:

TARR KSC BÁTASZÉKI KISOROSZLÁNOK – TARR KSC GARAY GLADIÁTOROK 21-38 (5-14, 4-6, 2-8, 8-6 – 2-4)
TARR KSC Bátaszéki Kisoroszlánok: Farkas 5, Gaszner 4, Villányi 4, Khizi 2, Németh 2, Osváth 2, Szabó 2, Dóczi, Kádár, Mayer, Sümegi, Szücs. Edző: Dékány Zsanett.
TARR KSC Garay Gladiátorok: Tóth 15, Mocsári 8, Rend 7, Kovács 4, Káldi 2, Csereklei 1, Szabó 1, Máté, Susák, Tegzes, Végh A., Végh I. Edző: Domokos Bence.
Dékány Zsanett (TARR KSC Bátaszéki Kisoroszlánok): “A Kisoroszlánok izgatottan várták első mérkőzésüket, hiszen szeptemberben egy teljesen új csapattal kezdtük meg az edzéseket. Elégedett vagyok a kerettel, hiszen mindössze három hónapunk volt felkészülni. Van mit tanulni, de jó irányba haladunk. A kis Gladiátorok nagyon ügyesen voltak, köszönjük a játékot!”
Domokos Bence (TARR KSC Garay Gladiátorok): “Alig vártuk, hogy megmérettethessük magunkat a Nyuszi Kupán. Nyolc gyerkőc is élete első mérkőzését játszotta nálunk. Ez alig látszott meg, olyan elánnal vetettük bele magunkat a mérkőzésbe. Tóth Emma és Rend Iringó kosarainak köszönhetően biztos előnyt tudtunk kiharcolni. Sok labdát veszítettünk el a pálya középső részén, ami nagyrészt a figyelmetlenség számlájára írható. Ebben javulni szeretnénk. Ami viszont nagyon tetszett, hogy önzetlenül hoztuk egymást helyzetbe a palánk alatt. Ez is mutatja, hogy milyen jó a csapategység. Gratulálok minden játékosomnak, bátran küzdöttek! Gratulálunk a Bátaszéki Kisoroszlánoknak, nagyon ügyesek voltak!”

TARR KSC GARAY GLADIÁTOROK – GYKSE GYAXI RANGERS 37-23 (4-4, 14-8, 6-4, 7-4 – 6-3)
TARR KSC Garay Gladiátorok: Tóth 17, Mocsári 7, Rend 4, Káldi 3, Kovács 3, Máté 1, Susák 1, Végh A. 1, Csereklei, Szabó, Tegzes, Végh I. Edző: Domokos Bence.
Domokos Bence (TARR KSC Garay Gladiátorok): “Küzdelmes mérkőzésen szereztük meg a győzelmet a Gyaxi Rangers csapata ellen. A találkozót a második negyedben sikerült a magunk javára eldöntenünk. Pontosabb befejezéseinknek és jó védekezésünknek köszönhetően dupla győzelemmel tudtuk kezdeni az idei szezont. Mocsári Dóra és Tóth Emma volt a két legeredményesebb játékos, de mindenki kivette a részét a sikerben, és tudása legjavát nyújtotta. Szép munka Garay Gladiátorok! Csak így tovább! Gratulálok a Gyaxi csapatának, akik fiatalabb együttesként is bátran küzdöttek!”

GYKSE GYAXI RANGERS – TARR KSC BÁTASZÉKI KISOROSZLÁNOK 27-18 (2-6, 10-2, 4-4, 6-2 – 5-4)
TARR KSC Bátaszéki Kisoroszlánok: Osváth 8, Farkas 3, Gaszner 3, Szabó 2, Dóczi 1, Villányi 1, Kádár, Khizi, Mayer, Németh, Sümegi, Szücs. Edző: Dékány Zsanett.
Dékány Zsanett (TARR KSC Bátaszéki Kisoroszlánok): “A Kisoroszlánok második mérkőzése igazán jól indult. Vezettünk, de aztán a fizikai erőnlét hiánya miatt hátrányba kerültünk, ami sajnos a végeredményen is meglátszott. Gratulálok a GYKSE-nek!”

Végeredmény:
1. TARR KSC Garay Gladiátorok
2. GYKSE Gyaxi Rangers
3. TARR KSC Bátaszéki Kisoroszlánok

E-csoport:

GYKSE TÖRPÖRDÖGÖK/B – TARR KSC DIENES CICÁK 51-16 (16-5, 6-0, 18-3, 8-3 – 3-5)
TARR KSC Dienes Cicák: Bachusz 9, Dévai 4, Bernád 1, Hurtony 1, Sági 1, Hajnal, Kovács, Kulcsár, Pálinkás, Rajnai. Edző: Stierné Jankovics Mária.
Stierné Jankovics Mária (TARR KSC Dienes Cicák): “A Dienes Cicák csapata megújult, hiszen négyen “kiöregedtek” a tavalyi csapatból, így nyolc fő első-második osztályos kislánnyal egészültünk ki. Első mérközésünkön a GYKSE B-csapata volt az ellenfelünk. A fiúk az első perctől magukhoz ragadták az irányítást, csak a második negyedben sikerült kicsit lelassítani őket. Szeretettel gratulálok nekik!”

GYKSE BABITS MANÓK – GYKSE TÖRPÖRDÖGÖK/B 14-74 (4-20, 0-12, 2-28, 5-12 – 3-2)
GYKSE Babits Manók: Prantner 7, Greksa 6, Nagy 1, Barocsai, Juhász, Kovács, Kökény, Márkus, Pap, Szente. Edző: Farkas József, Csernusné Kiss Edit.
Csernusné Kiss Edit (GYKSE Babits Manók): “Manócskáink most először vettek részt a Nyuszi Kupán. Nagy izgalommal várták a mérkőzéseket. A magasabb és idősebb ellenfelünkkel szemben meglehetősen megszeppenten kezdtük a mérkőzést. Ahogyan az várható volt, a GYKSE csapata végig irányította a játékot és magabiztosan győzött. Sajnos betegség és egyéb elfoglaltság miatt csapatunk jelentős része nem tudott eljönni, így aztán mindenkinek sok játéklehetőség jutott. Ezért el is fáradtunk a meccs végére. Nagyon nagy dicséret illeti a gyerekeket, amiért a jóval idősebb ellenféllel szemben is felvették a küzdelmet.”

TARR KSC DIENES CICÁK – GYKSE BABITS MANÓK 29-14 (6-4, 4-0, 12-0, 3-9 – 4-1)
TARR KSC Dienes Cicák: Bachusz 16, Hurtony 5, Dévai 4, Kovács 3, Hajnal 1, Bernád, Kulcsár, Rajnai, Sági. Edző: Stierné Jankovics Mária.
GYKSE Babits Manók: Prantner 9, Greksa 4, Barocsai 1, Juhász, Kovács, Kökény, Nagy. Edző: Farkas József, Csernusné Kiss Edit.
Stierné Jankovics Mária (TARR KSC Dienes Cicák): “Egy mérkőzésnyi pihenő után következtek a Babits Manók. Ebben a csapatban több fiatal játékos van, mint nálunk, és ezt negyedikeseinknek sikerült is kihasználni. Bachusz Susi ponterősségével, Hurtony Laura és Dévai Anna pedig harcosságával tűnt ki. Picurkáink is felbátorodtak, és míg az első meccsen nem szerettek volna játszani, ezúttal folyamatosan játékra jelentkeztek. Gratulálok, csak így tovább!”
Csernusné Kiss Edit (GYKSE Babits Manók): “A játéknap második mérkőzését már fáradtan kezdtük, hiszen az előző mérkőzés után nem volt pihenőnk. Jelenlegi ellenfelünk méretben és tudásban is közelebb állt hozzánk, ami meg is látszott a találkozó alakulásán. Negyedről-negyedre egyre bátrabban és felszabadultabban játszottunk, és ugyan a mérkőzést megnyerni nem tudtuk, de nagyon sok jó egyéni teljesítmény és remek átadás jellemezte játékunkat.”

Végeredmény:
1. GYKSE Törpördögök/B
2. TARR KSC Dienes Cicák
3. GYKSE Babits Manók