Szombaton a Dienes Valéria Általános Iskola tornaterme adott otthont az U11 bajnokság 6. régió H-csoportja küzdelmeinek. A Stierné Jankovics Mária vezette KSC B-csapat a KASI/C és a PVSK NKA/B vegyes együtteseivel szemben egyaránt alulmaradt.

“A hatodik fordulót 2023. március 4-én 10 órai kezdettel a Dienes Általános Iskolában egyesületünk rendezte az U11 B-csapat számára. Ezúttal a H-csoportban a KASI/C vegyes és a PVSK/A-B vegyes csapatai voltak az ellenfeleink. A Monok együttese betegségek miatt visszalépett a fordulótól, így körmérkőzésben játszottunk.”

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD/B – KASI/C 33-41 (17-11, 6-10, 2-13, 5-2 – 3-5)
Szekszárd: SARUDI 14, SOÓS 7, CSÖTÖNYI 6, Fricsi 2, Koch 2, Farkas 1, Kozsir 1, BACHUSZ, Ellenbacher, Molnár, Takács. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Nagyon eredményes és pörgő első negyedet láthattunk Soós, Sarudi és Bachusz hármasának vezetésével. A másik négyesben Csötönyi Dóri próbálkozott eredményes folytatással. A két négyes felcserélése ezúttal nem vált be, így a harmadik negyedben annyira elhúzott az ellenfelünk, hogy nem sikerült a szépítés. Kár volt ezért az amúgy nyerhető mérkőzésért.”

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD/B – PVSK NKA LEÁNY/B 26-45 (2-16, 4-4, 0-11, 15-7 – 5-7)
Szekszárd: SOÓS 13, Bachusz 4, Csötönyi 2, Sarudi 2, Takács 2, Ellenbacher 1, Farkas 1, Farner 1, Fricsi, Koch, Kozsir, Molnár. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Erre a mérkőzésre kiegészültünk tizenkét főre, de hiányzott néhány húzóemberünk. A pécsi lányokat az előző fordulóban sikerült legyőznünk, de ezúttal az első negyedben átgázoltak rajtunk. A tizennégy pont különbséget toltuk azután magunk előtt. A negyedik negyedben érkeztünk meg igazán a meccsbe. Ez a hétvége nem a nagy sikerekről szólt számunkra, csak néhány negyedünk volt.”

Stierné Jankovics Mária