A Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség idén is megrendezi a Nagyok Kupája megyebajnokságot. A Baki Sándor irányította U12-es KSC kedden az U14-es korosztályú játékosok alkotta A-csapat ellen lépett pályára a Garay Gimnázium tornatermében.

TARR KSC SZEKSZÁRD B – TARR KSC SZEKSZÁRD U14 A 31-112 (8-33, 2-21, 12-22, 9-36)
Szekszárd: DOSZPOD 11/3, MISÓCZKI 7, Szabó P. 4, Fajszi 2, Farkas A. 2, Hackl 2, Szabó A. 2, Steiner 1, Csötönyi, Dulai, Laki, Sarudi, Soós, Tusa. Edző: Baki Sándor.

“A Nagyok Kupája versenysorozatban rengeteg tapasztalatot tudunk gyűjteni, mert csak idősebb ellenfelek ellen játszunk. A célunk az, hogy versenyhelyzetben tudjuk gyakorolni és meg tudjuk-e valósítani az edzésen tanult dolgokat. Ebből a szempontból a mérkőzés maximálisan kiszolgálta az igényünket: kijöttek a hibák és a jó dolgok, a szép megoldások is. Sok eladott labdával játszottunk, amiből folyton gyorsindítás kosarat kaptunk, így folyamatosan nőtt a különbség. Ebben mindenképpen javulnunk kell. A serdülő csapatnak gratulálok a győzelemhez! Mi köszönjük a kilátogató szülőknek a biztatást és a hatalmas ovációt a pontjainkat követően! Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek! Hajrá KSC!”

Baki Sándor