Szombat délelőtt a GYKSE Szekszárd a PTE IGY Gyakorlóiskola tornatermében rendezte meg a 6-8. régió C-csoportjának tornáját. A Baki Sándor és Stierné Jankovics Mária vezette U12-es KSC először házigazdák ellen kikapott, majd a székesfehérvári DKKA Pandák ellen javított.

“A hatodik fordulóban szombat délelőtt, a Gyakorló Iskolában a GYKSE Szekszárd/A és a székesfehérvári DKKA Pandák csapatával csaptunk össze. Egy győzelemmel és egy vereséggel zártuk a napot. Mindkét mérkőzésen teljesíthettünk volna jobban, javítási lehetőségünk a következő fordulóban lesz.”

GYKSE SZEKSZÁRD/A – TARR KSC SZEKSZÁRD 84-53 (27-9, 9-10, 19-14, 22-14 – 7-6)
Szekszárd: SZABÓ P. 13, DOSZPOD 7, Dulai 7, Szabó A. 7, Laki 5, Farkas A. 4, Steiner 4, Fajszi 3, Tusa 2, Soós 1, Finta, Káldi. Edző: Baki Sándor, Stierné Jankovics Mária.

“Nagy izgalommal vártuk a találkozót, azonban sajnálatos módon az ellenfél volt az, aki kiemelkedő lendülettel játszott, így nem sikerült szorossá tennünk a meccset. Mindannyian csalódottak vagyunk, hogy a pályán nem tudtuk megmutatni igazi tudásunkat. Bár sok hibát elkövettünk, ezekből tanulva tovább fejlődhetünk. A fiúk megérdemelten arattak nagyarányú győzelmet, gratulálok az ellenfélnek és az edzőiknek a remek teljesítményükhöz!”

DKKA/PANDÁK – TARR KSC SZEKSZÁRD 34-49 (8-13, 3-14, 9-9, 9-8 – 5-5)
Szekszárd: SZABÓ P. 15, STEINER 11, Doszpod 9, Fajszi 5, Laki 3, Szabó A. 3, Dulai 2, Finta 1, Farkas A., Farkas N., SAMU, Tusa. Edző: Baki Sándor, Stierné Jankovics Mária.

“Egy teljesen másik arcát mutató csapattal találkoztunk, mint a legutóbbi fordulóban. A fehérvári lányok felszívták magukat, és nagyon megnehezítették a dolgunkat, óriási csatát vívtunk minden labdáért és pontért. Támadásban szenvedtünk, és nem találtuk a dobásainkat, de védekezésünkkel harmincnégy ponton tartottuk a Pandákat, így sikerült kiharcolni a győzelmet. Gratulálok a csapatunknak!”

Baki Sándor