Pénteken megkezdte a 2018/2019-es szezont a KSC U16-os csapata is, akik hazai pályán a PVSK NA csapatát fogadták. Harsányi Máriáék végül tizenkét pontos győzelmet arattak.

“Pénteken játszottuk az első kadett meccsünket a PVSK ellen. Húzóemberünk, Miklós Melinda még mindig nem tudta vállalni a játékot. Sajnos nagyon gyenge játékkal csak a győzelem volt örömteli. Nagyon rossz felfogásban, hibát-hibára halmozva, gyenge védekezéssel, sok pontot kapva úgy nyertünk tizenkét ponttal, hogy még a támadásainkba is rengeteg tévesztés csúszott. Rengeteg volt az eladott labda (23) és még a lepattanó harcot sem tudtuk megnyerni a hasonló magasságú ellenféllel szemben.”

KSC SZEKSZÁRD – PVSK NEMZETI AKADÉMIA/A 85-73 (21-13, 28-23, 14-16, 22-21)
SZEKSZÁRD: ISTÓKOVICS 24, RENCZES 18, Andi 17/3, Holcz 11, Sinka 10. Csere: Németh 3, Sámóczi 2, Tamás-Nagy. Edző: Harsányi Mária.

Statisztka

“A nagyon agresszíven védekező vendégek ellen ritmustalanul, fegyelmezetlenül játszottunk. Rossz döntéseket hoztunk támadásban és roppant gyengén védekeztünk, sok buta faulttal. Így végig kiegyenlített volt a küzdelem a pályán, végül az Istókovics-Renczes páros jó teljesítményével húztuk be a mérkőzést. Mindketten dupla-duplát értek el: Istókovics 24 pontja mellé begyűjtött 16 lepattanót, míg Renczes 18 pontja mellé 10 asszisztot osztott ki. Sokkal keményebben kell dolgozni az edzéseken, hogy céljainkat elérjük.

Harsányi Mária

Kép: Istókovics Anita