A Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség által meghirdetett U13-as bajnokságba a KSC gyermek csapata is benevezett. Stierné Jankovics Mária tanítványai pénteken Dombóváron arattak nagyarányú győzelmet.

“A november 16-i fordulóban Dombóvárra utazott U13-as csapatunk. Ezúttal nagyobb számban voltak a 13 évesek, hiszen az U12-es együttes szombaton bajnoki fordulót játszik Kaposváron. A serdülő csapatban kicsit kevesebb lehetőséget kapó kislányok izgatottan kezdték és nagy lendülettel és kedvvel folytatták a játékot, és már az első negyedben eldöntötték a mérkőzést.”

DOMBÓVÁRI KKE – KSC SZEKSZÁRD 27-89 (2-28, 7-15, 5-30, 13-16)
Szekszárd: Lábas 19, Csákvári 12, Szücs 12, Baka 11, László 8, Lovasi 8, Piukovits 8, Szabó 6, Subotic 4, Vörös 1. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Lendületesen kezdtük a meccset, több labdát szereztünk, jól védekeztünk és eredményesek voltunk. Szép megoldások születtek, jó volt nézni a lányok lelkesedését. Mindenki maximálisan kivette a részét a játékból és tett hozzá az eredményhez. Második ötösünk is megpróbált mindent, de itt több próbálkozás kimaradt és a kevesebb mozgás kevesebb pontot eredményezett.
Szeretettel gratulálok a Lányoknak és edzőjüknek Baki Sándornak. Köszönjük a mérkőzést a Dombóvári Kosársuli csapatának!”

Stierné Jankovics Mária