A Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség idén is megrendezi a Nagyok Kupája megyebajnokságot. A B-csoportban a KSC U12-es csapata kedd délután a Mohácsi TE együttesét fogadta, akiktől szoros csatában két pontos vereséget szenvedett.

“A KSC Szekszárd B-csapata 2022.05.10-én a Dienes Iskolában játszotta soron következő fordulóját. A Mohácsi TE B-együttesével mérkőztünk az őszi fordulóban, ezúttal azonban a A-csapat szerepelt a jegyzőkönyvben. Már nagyon régen, valamikor januárban játszottunk ebben az összetételben, és sajnos hiányzónk is volt.”

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD B – MOHÁCSI TORNA EGYLET 1888 B 53-55 (15-16, 13-18, 14-7, 11-14)
Szekszárd: Csapó 16, HORVÁTH 10, Pomsár 8, Gál 7, Tam 6, Szabó 4, Makovics 2, Lakatos, Mekl-Kovács, Varga. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Az első perctől kezdve döcögött a játékunk, a fiúk diktálták az iramot. Rengeteg dobás kimaradt, a lepattanókat nem sikerült megszerezni, és ellenfelünk könnyű kosarakat dobhatott indításokból. A harmadik negyedben sikerült szépíteni, így a negyedik játékrészt egy pontos vezetéssel indítottuk (42-41). Ezután már fej-fej melletti küzdelem volt, de az utolsó percben sajnos egy nyerhető mérkőzés csúszott ki a kezünkből. Gratulálunk a Mohácsnak!”

Stierné Jankovics Mária