A Baki Sándor irányította U14-es KSC kedden a Bajai NKK otthonában játszott felkészülési mérkőzést.

“Kedden Bajára utaztunk edzőmeccset játszani. A mérkőzés mindkét csapatnak jó felkészülési lehetőség volt a szombati serdülő tornákra, és hogy mi a hosszú szilveszteri szünet után visszarázódhassunk a megszokott ritmusba. Köszönjük a Bajának a meghívást és sok sikert kívánok mindkét csapatnak a hétvégére!”

BAJAI NKK – KSC SZEKSZÁRD 46-52 (13-14, 10-14, 3-4, 12-14, 8-6)
SZEKSZÁRD: Sámóczi 9/3, Baka 4, Berekali 2 Bernáth 2, Lábas 2. Csere: Piukovits 8, Horog 7, Kovács 6, Sebestyén 6, Dávid 2, Mathész 2, Szücs 2, Csákvári, László, Lovasi. Edző: Baki Sándor.

“Részünkről mindenki, aki pályára került, mélyen tudása alatt teljesített. Szörnyen lassan játszottunk, határozatlanok voltunk. Üres dobást nem vállaltuk el, védővel/védőkkel a nyakunkon erőlködtünk. Nagy szerencsénkre a túloldalon is akadt hiba bőven. Inkább volt birkózás a pályán, mint kosárlabda játék. Így egy színvonaltalan meccsen sikerült nyerni. Eredménytől függetlenül csalódott vagyok a pályán nyújtott teljesítmény láttán. A tanult és ismert technikai, taktikai elemek nem megfelelő alkalmazása és a koncentráció és akarat hiánya látszott. Olyan egyszerű dolgok, mint kizárás rádobás után, kiszabadító átadás segítése helyezkedéssel, a védő pozíciójához képest a megfelelő átadási forma kiválasztása passzoknál, kezdeményező, támadó kosárlabda játszása és sok-sok más elmaradt. Mindenki tudja, mit kell csinálnia a pályán. Kérdés az, hogy odafigyel-e a parketten zajló eseményekre, hogy jó dolgot csináljon (koncentráció) és hajlandó-e megcsinálni (akarat).”

Baki Sándor