A KSC U12-es csapata vasárnap Kozármislenybe látogatott, ahol az utolsó fordulóban a Dombóvár és a házigazdák fiú csapataival mérkőzött. Stierné Jankovics Mária tanítványai kettős győzelemmel fejezték be a szezont.

“2019. április 28-án, vasárnap Kozármislenybe utaztunk, ahol az utolsó fordulóban is két fiú csapat várt ránk. A hatodik fordulóban már találkoztunk velük, de akkor betegségekből és sérülésekből felépülve, gyenge játékot produkálva súlyos vereséget szenvedtünk tőlük. Ezúttal sikerült visszavágni és nem is kicsit.”

DOMBÓVÁRI KS – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 34-67 (6-26, 7-12, 8-10, 8-16 – 5-3)
Szekszárd: SUBOTIC 26, VÖRÖS 14, Hencsik 6, GYÖNGYÖSI 5, Nyári 5, Ágoston 2, Gyimesi 2, Léhmann 2, Szabó 2, Vajda 2, Mester 1, Császár. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Csodálatos első három percet produkáltak a lányok, 8-0-ás állásnál született a fiúk első kosara. A fölényt továbbra is tartani tudtuk, jól védekeztünk, labdákat szereztünk és könnyű kosarakat dobtunk, így húsz ponttal vezettünk az első negyed végén. Ha nem is volt annyira “kosárgazdagon”, de a többi negyedet is sikerült megnyerni. Jó volt látni a lányokat, a lelkesedésüket, hogy mindenki igyekezett tenni a dolgát és minél többet hozzátenni a mérkőzéshez.”

KOZÁRMISLENY SE/B – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 43-74 (8-24, 21-19, 10-16, 4-16)
Szekszárd: SUBOTIC 18, NYÁRI 15, GYÖNGYÖSI 10, VÖRÖS 9, LÉHMANN 6, Vajda 5, Hencsik 4, Szabó 3, Ágoston 2, Gyimesi 2, Mester 1, Császár. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Alig lehetett észrevenni a lányokon a duplázás okozta fáradalmakat, robogott tovább a csapat. Az edzéseken gyakorolt játékelemek sorra megjelentek a támadójátékunkban, a védekezésben pedig odafigyelve, egymásnak besegítve sikerült kikapcsolni az ellenfél kulcsjátékosait. Igazi csapatmunka volt, parádés játékkal.”

“Gratulálok a lányoknak, ezzel véget ért az U12-es országos bajnokság.”

Stierné Jankovics Mária