Szombaton a Sárosdi Pincében búcsúztatta a 2018/2019-es szezont a KSC U18-as és U16-os csapata.

“Szombaton a Sárosdi Pincénél tartottuk a junior és kadet csapat 2018/2019-es bajnoki évzáróját. Technikai vezetőnk, Murvai Szabolcs jött el a lányok sikereinek örülni és átadni az ajándékot, amit az egyesülettől és Szabó Balázstól, a szekszárdi Tesco igazgatójától kaptak. Szép szezon volt az idei: junior ötödik hely, kadett bajnoki arany és NB2-es bajnokság elsőség.

A legtöbbet fejlődött játékos kapott egy kupát, amit ismét Holcz Rebeka érdemelt ki. A kadett döntő meglepetés embere pedig Haag Panna lett, aki remek teljesítménnyel rukkolt elő a döntőn, így ő is kupa díjazásban részesült. A kadett döntőn a három legjobb teljesítményt nyújtó játékosnak Studer Feri ajándékutalványokat küldött, ezeket Holcz Rebeka, Miklós Melinda és Renczes Rebeka érdemelte ki. A nyolcadik osztályt heten fejezték be, ők egy névvel és számmal ellátott pólót, virágot és egy aláírt csapatképet kaptak. Majd kötetlen beszélgetés és evés-ivás következett, illetve játékkal telt el a délután. Köszönet Sárosdi Juditnak és Robinak a szép délutánért!
 
Júliusban pihenő, de erőnléti edzőnk, Jánossy Csabi fakultatív edzéseket tart majd, így aki fejlődni akar, jelentkezhet nála. Válogatottjainknak pedig jó felkészülést a világversenyekre és ott jó szereplést kívánunk!”

Harsányi Mária

Képek: Liszkai Rebeka