Szombat kora délután Pécsre utazott az U16-os KSC, ahol az Nemzeti Kosárlabda Akadémia A-csapata várt rá. Harsányi Máriáék ezúttal nem voltak egy súlycsoportban ellenfelükkel, így nagyarányú, 107-47-es vereséget szenvedtek.

NKA PÉCS/A – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 107-47 (30-11, 34-12, 29-11, 14-13)
SZEKSZÁRD: Sámóczi 15, Bárányos 10, Horog 8, Berekali 4, Wolf 1. Csere: Baka 3, Csákvári 2, Dávid 2, Vajda 2, Nyári. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Szombaton Pécsett, az Akadémián játszottunk, ami már visszavágó volt. Ahogy itthon meg voltam elégedve a lányokkal (csak tizenegy ponttal kaptunk ki, mindenki odatette magát, küzdött és okos dolgokat produkált), most közünk nem volt a meccshez. Sem a védekezés, sem a támadás, és sajnos még a küzdés sem jött össze – rossz volt nézni a csapatot. Sokat cseréltem, de ezúttal egy játékos sem tudta felvenni a versenyt a házigazdákkal, akik agresszív letámadásukkal 41 eladott labdára kényszerítettek bennünket. Három negyedben uralták a mérkőzést, azt csináltak, amit akartak, macska-egér harc folyt a pályán. A negyedik játékrészben kicsit fegyelmezettebbek voltunk, de sajnos a száz pontot nem tudtuk megakadályozni ellenfelünknek, így súlyos vereség lett a vége.
Szücs Gréti a csütörtöki vizsgálata után nem tudta vállalni a játékot. Az eredményre várni kell még, ő nagyon hiányzik a szerény képességű csapatunkból.
A következő két hétben sokat kell dolgozni, hogy kijavítsuk a hibáinkat. Február 28-án a DVTK-val itthon játszunk ki-ki meccset.”

Harsányi Mária

Kép: Éberling Klára