A KSC U16-os csapata szerdán a PTE-KPVK tornatermében kezdte meg a 2019/2020. évi bajnoki küzdelmeket. Harsányi Mária lányai szoros csatában két pontos győzelmet arattak a PVSK ellen.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – PVSK NEMZETI AKADÉMIA/A 75-73 (23-14, 16-17, 18-26, 18-16)
SZEKSZÁRD: HOLCZ 33, Horog 10, Sámóczi 6, Németh 5, Villányi. Csere: PIUKOVITS 14, Szücs 5, Wolf 2, Bárányos, Bodócs. Edző: Harsányi Mária, Baki Eszter.

Statisztika

“Szerdán játszottuk a kadett bajnokság első fordulóját a főiskolán a PVSK Akadémia ellen. Sajnos nagyon gyenge játékot produkáltunk, sem védekezésben, sem pedig támadásban nem hoztuk még az átlagot sem. Fegyelmezetlenül, sok hibával, rossz döntésekkel játszottunk. Két húzóemberünk, Holcz és Németh gyorsan összeszedtek három, illetve négy faultot, így meg nehéz volt játszani. Németh Lili ki is pontozódott – ezt ez a csapat már nem bírja el.
Az első félidőt irányítottuk, de a vendégcsapat mindig felzárkózott. A harmadik játékrészben viszont ők domináltak, többször kiegyenlítettek, sőt a vezetést is átvették pár ponttal (29. perc: 53-54). Az utolsó negyedben fej-fej mellett haladt a két csapat. A végjátékban, ha nehezen is, de két pontos győzelmet arattunk.
Holcz Rebeka vitte a hátán a csapatot, 33 pontja mellé leszedett 15 lepattanót, kiharcolt 17 faultot (ezzel tripla-duplát ért el) és kiosztott 4 gólpasszt, így összesen 44 IBM gyűjtött.”

Harsányi Mária